7 Rooftop-uri pentru vara 2016

Un rooftop a fost întotdeauna o variantă mult mai plăcută de a-ți petrece timpul vara atunci când soarele este destul de nemilos iar adierea vântului și peisajul văzut de sus te fac să uiți de căldură pentru o perioadă.

Pura Vida Sky Bar

Adresă: Str. Smardan, nr. 7
Program: 12:00 – 02:00

Pura Vida Sky Bar este situat pe acoperișul hostelului cu același nume și este locul perfect pentru a savura un apus bucureștean cu o băutură răcoritoare în mână.

DESCHIS Gastrobar

Adresă: Splaiul Unirii 160
Program: 12:00 – 01:00

Serile de film de joi de la DESCHIS Gastrobar sunt deja cunoscute iar înghețata de aici trebuie încercată măcar o dată în viață.

Old Nick Pub

Adresă: Str. Dionisie Lupu, nr. 88
Program: non-stop

Terasa de la Old Nick Pub este un loc cozy perfect de petrecut timpul după-amiazele alături de prieteni bucurându-te de atmosferă cu un milkshake în față.

SkyBar Dorobanți

Adresă: Calea Dorobanți 155
Program: 10:00 – 02:00

SkyBar este primul bar la înălțime din București așa că tradiția este de partea lor. Sunt pasionați de burgeri și au participat la ambele ediții Burgerfest, în 2015 ieșind chiar pe locul doi.

18 Lounge

Adresă: Piața Presei Libere
Program: 12:00 – 00:00

18 Lounge este locul perfect pentru petrecut timpul cu familia la înălțime. Pentru a completa mood-ul plăcut, te așteaptă deserturi interesante ca Passion Fruit Tiramisu sau Crepe Suzette.

NOMAD Skybar

Adresă: Str. Smardan, nr. 30
Program: 16:00 – 02:00

Plin de culoare, cu un view impresionant, NOMAD Skybar este situat în centrul vechi al Bucureștiului și îndeplinește toate condițiile pentru un rooftop reușit.

Upstairs Rooftop

Adresă: Str. Sevastopol, nr. 24
Program: Duminică – Joi: 19:00 – 00:00
                 Vineri – Sâmbătă: 19:00 – 02:00

Merge cineva upstairs? Felul în care este amenajat Upstairs Rooftop și multitudinea de culori și cocktailuri te va cuceri imediat.

Words by Vlad Dumitrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.