Workshop Preview: Emotion In Motion by Romanian Polaroid Photographers

  • by
Workshop Preview: Emotion In Motion by Romanian Polaroid Photographers

Joia trecută, pe 28 Iulie am fost invitați la Workshop Preview: Emotion In Motion by Romanian Polaroid Photographers. Evenimentul a avut loc la F64, începând la ora 17:00. Timp de o oră Ioana Cristina Casapu, Andrei Nico, Barna Nemethi și Ina Ionescu ne-au spus o mulțime de lucruri despre fotografia instant. Am aflat cum să verificăm dacă un aparat vechi Polaroid mai este functional sau diferite trucuri precum dubla expunere.

Un aspect important este că aparatele vechi Polaroid, pot functiona din nou datorită Impossible Project, o companie care produce film pentru ele. La eveniment au fost prezente următoarele aparate foto instant: Polaroid 636 Close Up, Polaroid Super Color 1000 Land Camera, Polaroid EE100 The Reporter, Fujifilm Instax Wide 100 si Polaroid 600. La final, ne-am pozat unii pe alții cu camerele Polaroid in studioul F64.

Emotion in Motion este prima expoziție Romanian Polaroid Photographers din București, după ce proiectul a debutat anul trecut la Barcelona și a călătorit prin lume, spunând poveștile a tot mai mulți artiști și țesând o rețea globală de fotografi români care au îmbrățișat imaginarul Polaroid.

Emotion In Motion înseamnă 9 artiști români răspândiți prin toate colțurile lumii și 3 invitați străini ce vor expune între 15 și 22 august 2016 la KUBE Musette, pe Calea Victoriei 114 din București.


VJ VLC

Leave a reply (we review all comments)