BTLT: Design la rece #16 – Cum să te promovezi online

Design la rece #16 - Cum să te promovezi online

Design la rece a ajuns la ediția 16. Evenimentul de Miercuri, 28 Iulie, organizat la dizainăr a avut tema “Cum să te promovezi online“. Dizainăr se află pe o străduță la nord de parcul Cișmigiu. La discuție a fost invitat Dragoș Smeu – Performance Media Manager @Kubis Interactive.

Dragoș este și trainer regional Google investind până acum peste 1.5 milioane de euro în campanii de performance media, pentru aproximativ 150 de clienți din peste 100 de domenii diferite de activitate: de la magazine online de cărți, fashion sau de agricultură până la B2B, start-up-uri și platforme online din industria berii, beauty sau FMCG.

Design la rece este o serie de discuții liber-creative cu scop educativ pe care Dizainăr a început să le desfășoare în primăvara anului 2013. Acestea au ca obiectiv mijlocirea unui dialog între designeri și cei care au ceva de spus despre domenii conexe. Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun din potențialul României în materie de design.

Imaginează-ți un loc în care originalitatea și neconvenționalul sunt la ele acasă. Pătrunzi într-un laborator de design românesc, în care cumpărătorul, creatorul și producătorul de obiecte de design, își dau mâna pentru realizarea lor.

–Manifest de dizainăr

VJ VLC

Leave a reply (we review all comments)