Soundsphere.ro revine cu patru release-uri, perfecte pentru după-amiezile lungi de vară

article_photo-min

E vară. Valuri și festivaluri. Cu toate acestea în laboratorul Soundsphere.ro se muncește de zor. Se compune, se editează, se masterizează, se uploadează.

Pe 16 iulie netlabelul a lansat patru materiale numai bune de ascultat în după-amiezile lungi și călduroase, printre care și primele albume oficiale de la Electronic Emotions, Atouck & Ziazin.

Electronic Emotions – Aural Trip

electronic_emotions

Electronic Emotions este Mihail Tunaru din Constanța, iar primul lui album, “Aural Trip” este o călătorie ambientală relaxantă care surprinde peisaje sonore captate direct din natură, armonii psychedelice și modulații dintre cele mai fine.

Atouck & Ziazin – Radio Aether

atouck_and_ziazin

Primul release al celor doi membrii fondatori Soundsphere este o combinație de muzică experimentală, dronebient și IDM. Un material atipic și complex din punct de vedere muzical. Radio din a 4-a dimensiune. “Radio Aether”.

Frans Kedes – Revival Of Silent Souls

frans_kedes

Frans Kedes este acel muzician care caută soundtrack-ul perfect pentru lumea viselor. Ambiental, abstract, himere și reverie.

Pagan Interface – PI/0

pagan_interface

Beat-uri lo-fi, illbient și hip-hop abstract. PI/0 este un EP produs de Thomas “HLX” Huckenholz sub numele Pagan Interface. O reconfigurare a Sinelui, nu și a Stilului.

Albumele pot fi descărcate gratuit de pe pagina de Bandcamp a netlabel-ului Soundsphere.ro: soundsphere.bandcamp.com

Soundsphere online @

www.soundsphere.ro

facebook.com/Soundsphere.ro

1 thought on “Soundsphere.ro revine cu patru release-uri, perfecte pentru după-amiezile lungi de vară”

  1. Pingback: Electronic Emotions - Fiji [Soundsphere] • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)