Arta la fereastră – Galeria Simeza

  • by
Arta la fereastră

Arta la fereastră – Galeria Simeza” este un proiect organizat de UAP Bucureşti pentru a atrage atenţia publicului larg asupra dispariţiei/ închiderii spaţiilor de expunere şi de lucru din Bucureşti. Coordonare și curatoriat proiect: Anca Boeriu, Corina Gabriela Duma.

Galeria Simeza este situată în centrul Bucureștiului pe Bulevardul Magheru în dreapta Teatrului Nottara. În fiecare săptămână este o expoziție nouă. Vă prezentam câteva fotografii de la expoziția “Dublu la fereastră. Cu Gili Mocanu” care a avut loc în perioada 12 – 18 Iulie și “Expune Vladimir Șetran“, 28 Iunie – 4 Iulie 2016.

Dublu la fereastră. Cu Gili Mocanu Gili Mocanu (n. 18 ianuarie 1971, Constanța, Romania) este un artist vizual. Trăiește și lucrează în București.

Expune Vladimir Șetran Vladimir Șetran (n. 1935, Dăncăuți) “Format în Cluj și București, Șetran are o operă impresionantă, construită pe parcursul a peste jumătate de secol: pictură figurativă şi abstractă de mare forţă, desen şi grafică, toate în reprezentări hedonistice – celebrele sale nuduri, dar şi auster-reflexive ale lumii. Hiperactiv în varii experimente vizuale, Șetran lucrează cu instrumente de lucru singulare, inventate de el însuși.”


VJ VLC

Leave a reply (we review all comments)