BTLT: feeder insider pop-up gallery @ Kube Musette

Între 12 și 16 Iulie, Kube Musette a găzduit feeder insider pop-up gallery, un eveniment în cadrul căruia au putut fi admirate lucrări de artiști precum Ioana Sisea, Saddo, Irlo Doidoi sau Pisică Pătrată, video-mapping de VJ VLC iar Alcalina și OANA au asigurat un fundal sonor care a creat o atmosferă perfectă pentru a-ți petrecere o seară într-un mod creativ și distractiv.

Cei prezenți au putut răsfoi primele numere ale feeder insider booklet 2.0 care va fi lansată în toamnă, extinzând dialogul dintre public, artiștii vizuali și muzicienii prezentați pe site în cadrul unei expoziții pop up dedicate.

feeder insider pop-up gallery @ kube musette

Marți, la opening party, cei prezenți au avut parte de un live act de la Alcalina în timp ce puteau admira lucrările sau răsfoi booklet-ul care conține interviuri cu artiști din diferite domenii: ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură. Saddo, Primărie, Night Talk, Livia Coloji, Gus Gus, Karim Rashid, Tokyotoys, Ioana Sisea, Yomsnil, Julie Marghilano, The Model, Art Alfie & Mr. Tophat, Olga Ziemska și Roman Tolici, vă pot satisface setea de cultură într-o ediție limitată de 500 de exemplare. Iar sâmbătă, totul s-a încheiat cu un closing party care a avut-o ca invitată pe OANA, care și-a lansat primul EP la noul label Ariki Records cu această ocazie.

Pentru că am vrut ca totul să arate foarte bine, am apelat la prietenii de la Dizainăr care ne-au ajutat cu un Light Tale de 201 Design Studio și Ubikubi, un 3Fagacea de Silva Artis și un Fence Bench de Oana Coarfă.

Parteneri
Revista Zeppelin, IQads, The Institute, Dizainăr, Designist.ro, Save or Cancel, Câtpece, Bucharest Concept, Bucharest Loves Deep, Bucuresti Underground, URS – Underground Romanian Sound

Words: Vlad Dumitrescu
Photos: VJ VLC

btlt signature

Leave a reply (we review all comments)