Meet Premiesku
Reading time: 5 minutes

Premiesku este proiectul creat de Livio, Roby și George G și constă într-un live act în totalitate format analog, fără computere. Ei se folosesc de drum machines, effect units și sintetizatoare pentru a recrea live piesele create în studio. Spontaneitatea este un ingredient esențial și niciodată două gig-uri nu sunt la fel, băieților plăcându-le să inoveze de fiecare dată. Povestea lor a început acum mult timp, însă conceptul Premiesku a fost lansat în 2012 la Time Warp Lab unde băieții au explicat noul mod de a pune muzică la workshop-ul „Premiesku analog sound”. De atunci, totul a mers excelent pentru ei având gig-uri în locuri importante pe harta undergroundului internațional: Time Warp, fabric, Fabrik în Madrid și multe petreceri în Ibiza precum ENTER, Flying Circus, Used+Abused sau Cocoon.

meet premieskuCe este cu adevărat impresionant la Premiesku, în afară de ingeniozitatea numelui lor care a fost creat prin românizarea cuvântului Premiere, este faptul că, simțind că gear-ul pe care îl aveau nu era îndeajuns, au modificat chiar ei echipamentul și astfel a rezultat setup-ul impresionant cu care astăzi îi putem vedea la gig-uri

meet premiesku

Printre cele mai importante releasuri se numără Constant [Desolat], Pe Dos [Vakant], Aproape [Desolat], Jojoman [20:20 Vision] sau albumul de 8 track-uri lansat la Desolat în 2012 – Indirect.

meet premiesku

Recent, ne-au impresionat cu setul lor de la primul Boiler Room în România și ne gândim că am vrea să știm mai multe despre ei și felul lor de a interpreta muzica așa că îi vom invita pentru un interviu feeder insider cât de curând.

Words by Vlad Dumitrescu
Photos: Premiesku

1 Comment
  1. […] years later the trio is ready to present a new concept called Premiesku, solely based on live performances using analogue machines created by them. The vibrant and groovy […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account