Becks Electric Train va pleca astazi, din Gara de Nord, de pe linia 14, cu destinatia Electric Castle-Bontida

  • by
Beck's Electric Train

Electric Train, powered by Beck’s, pleacă astăzi la 18.45 din Gara de Nord, către Bonțida, spre Electric Castle. Sute de tineri se vor distra pe ruta #525KmDeMuzica, alături de DJ cunoscuți. Conceptul petrecerii este Silent Disco, iar pe cele două canele se vor auzi toată noaptea în căști ritmurile celor de la Golan, Electric Brother, Silent Strike&Dan Basu, The Model și Vast Solo (Duro Disco). Pe canalul doi al petrecerii va fi Partydul Kiss Fm, adică Olix și Dan Fințescu, care au pregătit cel mai lung mix făcut vreodată pe ritmuri de chill, funky soul& jazz.

Beck Electric TrainÎn cele cinci vagoane speciale de tren, vor exista mai multe spații destinate acestei petreceri neconvenționale! Party Zone – vagonul transformat în Club unde DJ-ii vor performa LIVE, Fun Zone– vagonul restaurant destinat consumului de Food&Beverages – în care se vor derula concursuri cu peste 100 de premii speciale Beck’s și  trei vagoane Relax Zone – unde toți participantii vor putea asculta, pe două canale audio la căștile wireless, muzica mixată în vagonul Club. Mai mult, călătorii din trenul Beck’s vor avea acces la internet wireless special montat pentru acest eveniment. Toată acțiunea va putea fi urmărită pe pagina de Facebook BecksRomania.

            “Becks va fi pe tren alături de câștigătorii experienței Electric Train& Electric Castle. Suntem bucuroși să putem oferi prietenilor noștri o călătorie cu muzică de calitate și o atmosferă specială înainte de festival”, – Virginia Radu, Junior Brand Manager Premium Brands Bergenbier S.A.

BECKS Electric TrainToată nebunia creată în jurul conceptului și a hashtag-ului #525KmDeMuzica a început în urmă cu o lună, când zeci de tineri au fost văzuți dansând pe străzi și în mijloacele de transport în comun, promovând un party de #525KmDeMuzica. Pe 17 iunie, tinerii au ajuns în Gara de Nord și, în acel moment, din toate colțurile gării au apărut viole, viori, tobe și chitări electrice care au răsunat, oprind miile de călători și trecători. Gara de Nord s-a transformat în scena unei Simfonii Electronice dirijată de Electric Brother. Astfel, comunitatea #525KmDeMuzica a comunicat, într-un mod neconvențional, că berea Beck’s pregătește o nouă experiență: un tren muzical care pleacă azi, 13 iulie, cu destinația Electric Castle.

Evenimentul se adresează tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani. Alege să consumi Beck’s cu moderație!

Leave a reply (we review all comments)