JUG nr.2 – revista de lifestyle de care probabil nu știi

JUG nr.2 - revista de lifestyle de care probabil nu știi

Noi suntem Ana & Ste, fondatorii studioului de design grafic LOOT. În 2015 am scos primul număr din JUG. Acum, un an mai târziu, avem numărul 2 și avem nevoie de voi ca să îl producem.

Am început cu ideea de a crea o platformă care să fie despre artă, politică, oameni de peste tot, opiniile lor, în general tot ce ni se pare nouă că face parte din lumea pe care o vrem. JUG este o publicație susținută în primul rând de publicul ei, așa că am început campania de pre-sale ca să putem produce următorul număr.

JUG face parte din revoluția mondială a revistelor în print. Este produsă în totalitate de noi și nu are în spate finanțări care să-i influențeze conținului.

Campania va sponsoriza producția revistei, astfel dacă vei contribui nu numai că dai o mână de ajutor pieței de publicații independente dar te alegi și cu o revistă livrată la ușa ta.
Țineți minte, campania poate fi finanțată mâine dacă 350 de oameni comandă numărul actual!

Cine suntem?
Suntem un studio de design grafic, LOOT, unde lucrează 2 oameni și ocazionali interni de aici sau din alte țări. Proiectele personale ni le finanțăm din munca pe care o facem la studio. E important să știi că nu avem backing financiar de la nimeni care ne-ar putea influența direcția în care vrem să ne îndreptăm proiectele. Suntem noi și în principiu facem ce ne place. Numărul 1, ca orice număr dintr-o revistă
care nu există, a fost finanțat exclusiv de noi. A presupus un efort semnificativ, dar multe lucruri bune pe care le încearcă oamenii aici presupun asta așa că l-am făcut fără să ne gândim foarte mult.

JUG MagazineJUG n-ar fi fost posibil fără câțiva oameni care ne-au ajutat să punem revista pe picioare.

Ei i-au convins pe alții să scrie și în felul ăsta am creat una dintre puținele redacții informale, o echipă solidă dar spontană, făcută din oameni care au luat din timpul lor fără să știe dacă iese ceva ca recompensă. Ei sunt motivul pentru care știm că JUG funcționează.

Considerăm cu cea mai mare responsabilitate că ar fi păcat să nu putem continua proiectul în print, atât pentru noi, cât și pentru ei. Dar trebuie să înțelegem un lucru: fără un public care să ne susțină nu putem forța nota. Pereții plini de reviste de la magazinele din afară sunt așa pentru că sunt oameni care sunt dispuși să le cumpere lună de lună. Noi credem că voi sunteți acei oameni și încercăm să vă oferim cel mai bun produs pe care îl putem scoate.

JUG Magazine

Cu astea spuse, JUG n-o să se oprească din proprie inițiativă prea curând. Revista nu e doar content în print, e o rețea de oameni foarte pricepuți la ce fac. Și respectăm ideea că un produs ne poate face să-i cunoaștem.

Campania noastră este publicată pe wearehere.ro, o platformă românească de crowdfunding 100% secure și va dura până în luna August.
Toți contribuitorii pot comanda atât numărul 2 cât și numărul 1 disponibile în pre-sale. Numărul 2 costă 8 euro (aprox. 34 lei), are 120 de pagini, finisaje glorioase și este publicat în engleză.
Tot bugetul strâns va merge exclusiv la producția revistei iar vânzările vor face posibilă publicarea numărului următor. Mulțumim!
LINK CAMPANIE:
http://www.wearehere.ro/p/jug-magazine-2

Leave a reply (we review all comments)