T-shirt Fest 2016

Last updated on July 4th, 2016 at 02:51 pm

Reading time: 3 minutes

Sâmbătă 25 Iunie, am fost la Casa Universitarilor pe strada Dionisie Lupu. Acolo, in weekend a avut loc singurul festival din România dedicat exclusiv tricourilor, T-shirt Fest 2016, născut din dorința de a-i aduce împreună pe toți cei care împart pasiunea pentru cel mai popular obiect vestimentar, tricoul.

În interiorul clădirii erau amenajate măsuțe pentru fiecare designer, producător sau comerciant implicat în eveniment. Oferta lor a fost variată pornind de la tricouri croșetate pentru copii, tricouri cu print digital, până la tricouri cu desen realizat manual pe masa de serigrafie. Într-una din camerele casei au avut loc workshopuri diferite precum cel de graphic design susținut de Alexandru Atanasiu aka tokyotoys, prezent și în seria feeder insider.

După ce s-a dus soarele la culcare, a urmat în grădină un concert Magritte Sisters. Petrecerea a continuat până la ora 24 cu Akim# și Sultan Nasser.

Casa Universitarilor a fost construită pentru directorul Poștelor din vremea lui Alexandru Ioan Cuza, Cezar Librecht. La abdicarea domnitorului Librecht a părăsit țara, locuința fiind cumpărată, la licitație, de G. C. Filipescu, mareșal al Palatului. Începând cu 2007 Casa Universitarilor a intrat în proprietatea Universității din București.VJ VLC

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account