BTLT: Răzvan Ion – Geostrategic Love

  • by xdeath
Răzvan Ion – Geostrategic Love

Marți 24 Mai 2016, o zi ploioasă de vară. La numărul 20, pe bulevardul Magheru, între patiserii și magazine de haine, se află și Galeria Simeza. ARTA LA FEREASTRĂ. La ora 19:00 avea loc vernisajul expoziției fotografice Geostrategic Love, realizată de Răzvan Ion. În ferestrele celor două arcade ale galeriei sunt fixate două fotografii, până azi, 31 Mai. Lucrările sunt printări lambda a două fotografii realizate pe film cu sensibilitate crescută la lumină.

Răzvan Ion este teoretician, curator, manager cultural și art advisor. A activat ca artist până în anul 2007. În prezent este profesor la Universitatea București unde predă un curs de studii curatoriale și gândire critică.

Nimeni nu se îndrăgostește cu scopul de a răni obiectul afecțiunii sale, cu atât mai puțin pentru a se răni pe sine (…) În „Geostrategic Love” avem două imagini-simbol cu un impact emoțional estetic puternic. Una din Deșertul Arabiei, cealaltă de pe o plajă pustie de la Malul Mării Negre în Bulgaria. Două zone strategice în ecuația mondială. -Răzvan Ion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.