BTLT: Răzvan Ion – Geostrategic Love

  • by
Răzvan Ion – Geostrategic Love

Marți 24 Mai 2016, o zi ploioasă de vară. La numărul 20, pe bulevardul Magheru, între patiserii și magazine de haine, se află și Galeria Simeza. ARTA LA FEREASTRĂ. La ora 19:00 avea loc vernisajul expoziției fotografice Geostrategic Love, realizată de Răzvan Ion. În ferestrele celor două arcade ale galeriei sunt fixate două fotografii, până azi, 31 Mai. Lucrările sunt printări lambda a două fotografii realizate pe film cu sensibilitate crescută la lumină.

Răzvan Ion este teoretician, curator, manager cultural și art advisor. A activat ca artist până în anul 2007. În prezent este profesor la Universitatea București unde predă un curs de studii curatoriale și gândire critică.
Răzvan Ion – Geostrategic Love

Nimeni nu se îndrăgostește cu scopul de a răni obiectul afecțiunii sale, cu atât mai puțin pentru a se răni pe sine (…) În „Geostrategic Love” avem două imagini-simbol cu un impact emoțional estetic puternic. Una din Deșertul Arabiei, cealaltă de pe o plajă pustie de la Malul Mării Negre în Bulgaria. Două zone strategice în ecuația mondială. -Răzvan Ion

Răzvan Ion – Geostrategic LoveVJ VLC

Leave a reply (we review all comments)