MIDNIGHT brunch by FROG VeDJetal
Reading time: 5 minutes

Anul acesta, Noaptea Muzeelor a fost sărbătorită de peste 3000 de muzee din toată Europa în data de 21 mai. Iniţiată de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa și patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfăşurat la nivel internaţional şi aflat anul acesta la a 12-a ediţie.

Pornind de la ora 12, la ultimul etaj al MNACFROG VeDJetal ne-a așteptat la un brunch. Porțile evenimentului au fost deschise până târziu în noapte, mai exact până la ora 1:30 AM. Toate expozițiile din muzeu au avut intrare gratis.

Impunătoarea clădire a permis accesul liber cu mașina / taxiul / UBER și parcare în fața muzeului. Odată ajunși în muzeu am putut privi lucrările de artă contemporană expuse, în interior fiind “Cer Variabil”. Grădina suspendată de pe terasă a fost animată cu muzică, pe timp de zi de Miruna și Victor de la Frog, iar pe seară de Vlad de la Individual Compus. Vlad de la Individual CompusCake Meniul în formula Frog a inclus supe, salate, sandviciuri, cheese cake, midnight pasta! (Salmon White Sauce sau Bloody Hell Sauce) și dulciuri precum Pavlova sau Brownies. Din fericire în seara evenimentului nu a plouat, astfel împreună cu ceilalți participanți ne-am bucurat de o noapte albă pe terasa muzeului. Urmează bineînteles, câteva cadre de la ultimul etaj al Muzeului Național de Artă Contemporană.FROG VeDJetalFROG VeDJetalFROG VeDJetalFROG VeDJetalFROG VeDJetalFROG VeDJetalFROG VeDJetal Întregul album foto din seara evenimentului se găsește pe flickr-ul feeder.VJ VLC

1 Comment
  1. […] FROG  40 voturi […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account