BTLT: Bucharest by Tudor Prisăcariu at Kube Musette

Bucharest by Tudor Prisăcariu at Kube Musette

În perioada 19-30 Aprilie, în galeria KUBE Musette de pe Calea Victoriei are loc expoziția fotografică Bucharest by Tudor Prisăcariu. În prima zi a expoziției s-a desfășurat bineînțeles vernisajul, de unde am luat mai multe cadre cu artistul fotograf, lucrările sale și participanții evenimentului. Subiectul expoziției este cartea Bucharest by Tudor Prisăcariu care reprezintă o arhivă vizuală a orașului, aflat într-o continuă transformare. Un detaliu interesant despre expoziție este vitrina care s-a transformat într-o hartă a Bucureștiului definit de buline galbene adezive care reprezintă adresa fotografiilor din carte. În timpul petrecut în galerie am aflat direct de la Tudor câte buline galbene a lipit pe vitrină, respectiv câte fotografii sunt în carte: 132. Pentru mai multe detalii despre carte, vizitați: bucharest.io/ro.

Au mai rămas 3 zile până la finisajul expoziției, timp în care încă îl mai puteți întâni pe Tudor și fotografiile sale însorite, în interiorul galeriei de la numărul 114. Programul exact este afișat zilnic pe pagina evenimentului.

Atașez câteva cadre din seara vernisajului, iar albumul complet poate fi găsit pe flickr-ul feeder.Bucharest by Tudor Prisăcariu at Kube MusetteBucharest by Tudor Prisăcariu at Kube MusetteBucharest by Tudor Prisăcariu at Kube MusetteBucharest by Tudor Prisăcariu at Kube MusetteBucharest by Tudor Prisăcariu at Kube MusetteBucharest by Tudor Prisăcariu at Kube MusetteVJ VLC

1 thought on “BTLT: Bucharest by Tudor Prisăcariu at Kube Musette”

  1. Pingback: feeder insider w/ Tudor Prisăcariu | | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)