Soundsphere 8

Soundsphere 8

A fost lansat volumul 8 al seriei de compilatii Soundsphere.

Netlabel-ul autohton Soundsphere.ro revine în primăvara lui 2016 cu volumul 8 al seriei de compilații de muzică electronică Soundsphere Various Artists.

Pornind de la același sample pack, producători din ceea ce deja este o mică comunitate internațională de artiști, propun un mix cross-genre de 24 de piese, o călătorie în muzica trip-hop, idm/glitch, ambient la care se adaugă și stiluri uplifting de instrumentale hip-hop, chillstep, techno, progressive. Soundsphere 8 vă este prezentat de Plastic Rubberbands, Tracing Arcs, FLG, Atouck, Ziazin & UFe, Nerub, Amphep Ram On, MAD, Abstract Optim, Egris SubEfect, Electiv, Bezna, Lxnatic, Rusty Rust, Green Dutch, RONIN BEATS, deeB, Pagan Interface, Melania & Pricea, Y space, Electronic Emotions, Afterfeel, Chemiebaukasten si Oman.

Compilația a fost lansată pe 19 martie și se poate descărca gratuit în format digital de aici.

Din toamna lui 2015 Soundsphere devine netlabel adăugând pe lista release-urilor albume independente, Ep-uri sau LP-uri de la artiști din diferite sfere ale muzicii electronice. Primele albume vin de la Arte Sacra Atelier (SUA/noise/cinematic/experimental), Murkok (Russia/ambient/soundscape), Jesam MXV (Romania/beat-tape), Acid Cat (France/IDM/Glitch/Acid) și *SNDSPHR/MXTP, o compilație de beats & lo-fi instrumentals. În perioada următoare sunt programate noi release-uri așa că urmăriți pagina de Facebook pentru updates.

Leave a reply (we review all comments)