Last updated on April 6th, 2016 at 03:30 pm

Reading time: 3 minutes

5 Martie 2016: lansarea episodului 5 din serialul online Șușanele. Întâlnirea a avut loc la Atelier 35. Întreaga echipă Șușanele a fost prezentă, inclusiv câteva personaje din episod. De asemenea evenimentul a avut parte de un număr considerabil de spectatori.

În prima parte a serii am stat de vorba între noi despre serial și altele. La un moment dat Larisa Crunţeanu ne-a introdus în lumea virtuală cu o scurtă prezentare a proiectului. A urmat proiecția în sine care a adus zâmbetul pe buzele spectatorilor. După proiecție Mihnea Mihalache-Fiastru împreună cu Black Horse Mansion ne-au dat mult mai multe informații despre realizarea episodului, legate de poveste dar și despre producerea ei. La final lumea s-a strâns în grupuri mai mici pentru a stabili unde merg mai departe. Urmează un scurt film din seara evenimentului. Enjoy!

P.S. Am aflat că urmează lansarea episodului (de trei ori) 6

VJ VLC

1 Comment
  1. […] intitulat The 666th’s. La fel ca la vizionările în premieră pentru episoadele patru și cinci, întreaga echipă Șușanele a fost prezentă, inclusiv actorii care au interpretat personajele din […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account