Feeder insider Booklet #02 @ Romanian Design Week

Feeder insider Booklet #02 @ Romanian Design Week

[en]

În curând, veți putea vedea un preview al noului booklet la expoziția principală de la Romanian Design Week. Ediția din 2016 are loc între 20 Mai și 5 Iunie în proaspăt reabilitată Piața Amzei în București. După cum probabil știți, RDW este probabil primul eveniment anual din România dedicat designului și este deschis atât profesioniștilor cât și publicului în general.

Fiind de 12 ani online, feeder.ro este agenția de știri a lumii alternative a României. Celebrăm acest lucru selectând 14 interviuri care pun accentul pe motivație, procesul și percepțiile în artă. Pentru că vrem ca voi chiar să înțelegeți în profunzime aceste lucruri.

În feeder insider booklet 2.0 găsim interviuri cu Saddo, Primărie, Night TalkLivia Coloji, Gus Gus, Karim Rashid, Tokyotoys, Olga Ziemska, Ioana Sisea,Yomsnil, Julie Marghilano, The Model, Art Alfie & Mr. Tophat, Roman Tolici.

Feeder insider Booklet #02 @ Romanian Design Week

feeder insider este o serie săptămânală de interviuri publicate pe feeder.ro, care explorează universul care înconjoară muzica și artele vizuale în timp ce conectează scena creativă locală cu cea internațională. Pentru a extinde dialogul între publicul român și artiștii pe care îi iubim, inițiem conversații despre mediul artistic de azi punând laolaltă artiști noi cu veterani.

Feeder insider Booklet #02 @ Romanian Design Week

Ne vedem la Romanian Design Week!

Nu poți să ajungi? Poți să chemi ursul feeder la tine acasă. Are o rezervă ascunsă de 500 de copii, dar nu pentru mult timp.

Ediție limitată la 500 exemplare
14 interviuri
31 de pagini
297 x 210 mm
Publicație independentă
Copertă print digital 200gr.
Interior print digital 120gr.
Printat în București, România, la BlitzPrint
Autocolante A4 și 7 cm insert.

insider signature

2 thoughts on “Feeder insider Booklet #02 @ Romanian Design Week”

  1. Pingback: BTLT: Romanian Design Week @ Piața Amzei | | Feeder.ro

  2. Pingback: Feeder Insider Booklet #02 @ Romanian Design Week | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)