Lista celor mai noi jocuri multiplayer

Lista celor mai noi jocuri multiplayer

Cele mai bune stiri despre multiplayer pentru anul 2016 – lista celor mai noi jocuri multiplayer pentru grupurile de prieteni

Create la inceput ca o metoda de divertisment individual, jocurile s-au dezvoltat ulterior si au evoluat intr-o forma de relaxare multipla, care datorita modului multiplayer ofera posibilitati nenumarate de distractie, in special pentru grupurile de prieteni. De-a lungul timpului, sistemul de multiplayer a evoluat de la retelele locale intre doua calculatoare si pana la multiplayerul de astazi, super optimizat si care permite logarea, simultan, a mii de useri in acelasi timp. Au fost eliminate problemele de lag, iar noile viteze de internet permite o comunicare de date impecabila, chiar si pe jocurile care se joaca pe dispozitivele mobile, din generatiile mai vechi. Ca atare, orice joc care apare pe piata este clasificat si in functie de nivelul multiplayerului, in recenziile de specialitate, iar pentru jucatorii din intreaga lume, acesta este unul dintre cele mai importante aspecte ale  unui joc nou aparut pe piata.

Sistemul multiplayer i-a cucerit atat de mult pe jucatori, incat producatorii de gadgeturi electronice au conceput tot felul de unelte care sa le usureze acestora manevrarea personajelor din jocuri. De la tastaturi futuriste, cu taste dedicate diverselor combinatii de actiuni care sa eficientizeze miscarile caracterelor din joc si pana la mouse-uri care coordoneaza mai multe personaje in jocurile de tip MMO sau RPG, toate aceste instrumente le ofera pasionatilor de jocuri, o adevarata incantare in momentele in care se distreaza alaturi de amicii lor. Ultimele jocuri care au aparut pe piata au inglobate in sistemul multiplayer diverse alerte si notificari care ii permit jucatorului sa transmita prietenilor sai de pe retelele de socializare diverse informatii legate de joc, sa-i invite sa se joace impreuna si multe altele.

lista celor mai noi jocuri multiplayer

De asemenea, o evolutie spectaculoasa a inregistrat si multiplayerul din jocurile dezvoltate pentru dispozitivele mobile (tableta si telefonul inteligent). Acesta a fost optimizat pentru a rula la nivel maximal pe ecranele de tip touch-screen, iar ultimele noutati de la Apple in ceea ce priveste cele mai recente versiunile de iPhone, implica un sistem de feedback tactil atat de bine pus la punct incat senzatia de tastatura este mai reala ca niciodata. Totodata s-a conceput un mod de reactie al telefonului, diferit, in functie de zona pe care se apasa; in acest mod, comenzile jocurilor vor fi simtite altfel decat comenzile pentru alte aplicatii.

Pentru sistemele de jocuri pe console, acestea vor avea integrate in modul de multiplayer si posibilitatea de a realiza streaming live, astfel incat intalnirile cu prietenii in diverse jocuri sa fie speciala si inedita. Pentru sistemele desktop, controlerele de joc sunt personalizate, cu butoane speciale, care ofera numeroase aventaje jucatorului in modul de joc multiplayer, butoane si taste unice pentru anumite actiuni, optimizate pentru diverse tipuri de jocuri, astfel incat experienta oferita este una cu adevarat de neuitat.

lista celor mai noi jocuri multiplayer

Indiferent de genul jocului, de disponibilitatea sa pentru un anumit tip de platforma, anul 2016 se anunta unul in care unele dintre cele mai asteptate titluri ce inglobeaza un modul multiplayer de exceptie vor aparea pe piata. Jucatorii de FPS-uri, RPG-uri, jocuri de cazinou, MMO-uri, strategie sau simulatoare vor fi mai mult decat incantati de ceea ce le ofera producatorii de jocuri pentru acest an.

Pentru posesorii de console, anul acesta se anunta a fi unul in care vor putea juca alaturi sau impotriva prietenilor, unul dintre titlurile care se anunta a fi o incantare vizuala si audio pentru Xbox si PlayStation, “Umbrella Corps”, ce se inspira din celebra seroe Resident Evil. Modul de multiplayer “One Life Match”, in care jucatorul are, ca in realitate, doar o singura viata, fara sansa de a face respawn, o sa fie o adevarata provocare pentru jucatori. Titluri care deja s-au consacrat in lumea gamerilor, precum “World of Warcraft” sau “League of Legends”, care ofera unul dintre cele mai bune moduri de multiplayer online, vor primi diverse patch-uri care vor spori nivelul actiunii si ii vor incanta pe pasionatii de jocuri in grupul de prieteni. Nu trebuie uitat nici ultimul titlu din seria Final Fantasy- “Final Fantasy XV”, care va aduce un concept inovator de multiplayer, acesta fiind rodul mai multor ani de pregatire. Iar daca este anul relansarilor si al continuarilor unor jocuri de mare succes, un alt titlu care va cuceri jucatorii va fi cel al “Street Fighter V”, versiunea beta online, in care modul multiplayer va reusi sa ii tina pe jucatori cu mana pe controlele pentru mult timp. Editia digitala a “Uncharted 4: A Thief’s End” o sa-i bucure pe fanii genului, mai ales ca modul de multiplayer va oferi o experienta incantatoare jucatorilor amatori de adrenalina.

lista celor mai noi jocuri multiplayer

Una dintre categoriile de jocuri care ofera o experienta captivanta in sistemul de multiplayer sunt jocurile de la cazinourile online. Au fost dezvoltate aplicatii care ofera un grad ridicat de interactivitate intre prietenii aceluiasi grup, asa cum sunt cele dedicate blackjack-ului sau ruletei. Jucatorii trebuie sa gandeasca rapid, avand un timp determinat in care sa-si realizeze actiunea, astfel incat toti jucatorii de la masa sa poate actiona, intr-o perioada de timp si la o viteza agreabila pentru toti cei implicati.

Seria “Hitman” va fi completata anul acesta cu un nou titlu care le va oferi jucatorilor un mod multiplayer plin de diverse harti, imbunatatit cu un gameplay extraordinar, sute de NP-uri care popula zonele de joc si care ii vor camufla pe adversari, astfel incat sa isi poata folosi din plin noul atribut din joc- instinctul. Cu siguranta ca multiplayerul de la noul joc “Doom” va fi spectacular, mai ales ca acest titlu este asteptat sa fie lansat pe piata de foarte multi ani.

Desi au trecut peste 15 ani de la lansarea primului titlu din serie, creatorii jocului Deus Ex vor lansa la sfarsitul lunii februarie, continuarea acestuia, “Deus Ex: Mankind Divided”, in care actiunile si deciziile luate de jucatori vor avea un efect diferit, de la persoana la persoana. Pentru fanii seriei Far Cry, ultimul joc care va fi lansat anul acesta pe piata, “Far Cry Primal” le va oferi jucatorilor posibilitatea de a experimenta actiunea la nivel maxim, intr-una dintre epocile de inceput ale omenirii, in care singurele arme erau sulita si arcul cu sagetile. “Mafia 3” este un alt titlu foarte asteptat de catre jucatorii din lumea intreaga, mai ales ca pentru modul multiplayer vor fi disponibile diverse misiuni care vor oferi harti dificile pe care acestia isi vor exercita abilitatile de lupta. Fara doar si poate, “No Man’s Sky” va oferi o noua perspectiva asupra jocurilor de actiune in modul multiplayer, jucatorii avand la dispozitie numeroase planete dintr-un univers generos, cu multiple nave de razboi, astfel incat experienta de joc alaturi de grupurile lor de prieteni sa fie una cu adevarat captivanta.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)