BTLT: Valentine’s Day Brunch w/ FROG @ MNAC

Fun in the sun BTLT: Valentine’s Day Brunch w/ FROG @ MNAC

Duminica trecută, pe 14 Februarie, ne-am îndreptat visători spre MNAC ca să ne declarăm dragostea – pentru mâncare bună, bineînțeles. Ne-am scos simțurile la un brunch romantic ce sperăm să devină obicei al locului; dacă în 2015 îndrăgostiții s-au alintat cu supe marca OTA, anul acesta invitate au fost fetele de la FROG, iar răsfățul a atins un nou nivel.

Adunarea îndrăgostiților de mâncare

Etajul cu distracție @ MNAC

FROG lovers

O după-amiază perfectă

După tradiționalul stat la coadă și câteva bip-bipuri la punctul de control, am ajuns pe terasa proaspăt deschisă a muzeului, care zumzăia de râsete și conversații animate între prieteni, punctate cu câte un șir de onomatopee pofticioase pentru fiecare farfurie ce ajungea între ei. Ne-am convins cu această ocazie cât de apreciate sunt produsele FROG: de-a lungul întregii zile, lifturile de la MNAC au purtat în sus și în jos roiuri interminabile de bucureșteni.

FROG girls

Bunătățile FROG

Brunch cu prietenii

De altfel, meniul a fost pe măsura reputației. Ne-au făcut cu ochiul în special ouăle benedict cu somon afumat și chives, cous-cous cu condimente marocane, legume, fructe confiate și mentă și toată gama de deserturi. Toată. Am reușit să nu ne pierdem cu firea și ne-am postat cu farfurii cu tot la marginea terasei, să savurăm și priveliștea.

Muzici pentru îndrăgostiți

Good vibes

Cei care voiau să încheie festinul cu o porție de hrană pentru suflet au putut vizita gratuit expozițiile curente ale muzeului, pe întreaga durată a evenimentului. Nouă în schimb ne-a fost imposibil să ne despărțim de terasă. Responsabili cu voia bună și selecția muzicală au fost Individual Compus, același duo care ne-a pus pantofii de dans în mișcare la CRUD, petrecerea FROG de la Combinatul Fondului Plastic care a marcat debutul seriei de evenimente veDJetal. Alături de ei, DJ-ii învățăcei FROG – Alex și Victor – au dat play la câteva piese groovy ce ne-au teleportat în miezul verii.

Terasa cu flori

Flori fete și băieți

FROG Flowers - coming soon

De altfel, setul s-a potrivit perfect cu după-amiaza însorită. După ploile și atmosfera mohorâtă de sâmbătă, urmate de o dimineață destul de indecisă, ne-am bucurat din plin de soare. Cu atâtea flori și grade Celsius, nu am fi zis niciodată că (teoretic) încă e iarnă.

FROG a fost un adevărat vestitor al primăverii, rol pe care în curând și-l vor lua foarte în serios, odată cu deschiderea FROG Flowers. Ne-a plăcut mult povestea noului proiect floral, dar îi lăsăm pe ei să v-o spună la momentul potrivit. 😉 Stay tuned; cu evenimente precum La Nuit Noire și Botanic Britanic la activ, suntem siguri că prietenii de la FROG ne pregătesc o inaugurare pe cinste.

Până la apus

BTLT

Words: Violeta Năzare
Photos: VJ VLC

Leave a reply (we review all comments)