Air Jordan 4 White Cement ’89 – O Sole Mio Review

Air Jordan 4 WC

White / Fire Red – Black – Tech Grey

Lansare: 13 Februarie 2016

Fit: TTS

General Release
Air Jordan 4 WC

Air Jordan 4 WC

Air Jordan 4 White Cement ’89 este unul dintre cele mai apreciate modele Jordan. Branding-ul Nike Air, care înlocuiește logo-ul Jumpman, a fost o surpriză plăcută pentru sneakerheads, dovadă fiind faptul că modelul a fost sold out în mai puțin de o zi.

Legat de logo-ul Nike Air și nostalgia care o produce pentru orice fan Jordan s-ar putea spune multe. Cel mai interesant lucru referitor la acest aspect mi se pare ‘trend-ul’ pornit de Dkonstantinos din Grecia care înlocuia logo-ul Jumpman cu cel Nike Air.

DSC_0158

Modelul este asemănător cu cel OG, diferențele fiind minime. Logo-ul Nike Air este prezent în spate, în interior și în talpă. Print-ul cement este din nou asemănător la nuanța cu cel OG.
Air Jordan 4 WC

Air Jordan 4 WC

Air Jordan 4 WC

Față de modelul OG ’89, printre diferențe se număra heel tab-ul care a primit un mic update. Acesta este mult mai flexibil, fiind înlăturată problema des întâlnită cu privire la ruperea heel tab ului. De asemenea, brelocul primit în pachet este cel normal Jumpman și nu cel cu logo-ul Nike. Cutia este cea pentru Air Jordan 4 și nu OG.
Air Jordan 4 WC

Air Jordan 4 WC

Air Jordan 4 WC

Air Jordan White Cement s-a lansat ca retro în 1999 și 2012. Pentru mai multe informații referitoare la modelul Air Jordan 4 și despre cel White Cement din 2012 click.

 

P.S. Ca un mic bonus am primit poze de la lansarea modelului din magazinul Sneakerium – Cannes unde au avut expuse toate cele 3 versiuni: 1989 – 1999 – 2012.

Air Jordan 4 WC

Air Jordan 4 WC

Air Jordan 4 WC

 

Written by Remus Retegan / O Sole Mio

osm signature

 

Leave a reply (we review all comments)