video: Lansare ȘUȘANEAUA 4 @ Centrul Artelor Vizuale

Șușanele este un serial de internet care povestește, explorează, documentează și ficționează istorii, evenimente și întâmplări din toate timpurile și dintr-un oraș universal, dintr-o perspectivă subiectivă și de ficțiune.

Sâmbăta trecută a avut loc lansarea celui de-al patrulea episod al webseries-ului la Centrul Artelor Vizuale Multimedia. Evenimentul a avut un program flexibil, în prima parte am socializat si ne-am cautat un loc, în a doua am vizionat toate episoadele realizate până în prezent. În final Mihnea Mihalache-Fiastru ne-a povestit pe scurt cum se realizează o șușanea și ne-a raspuns la câteva întrebări. Urmeaza un scurt video cu momente din seara petrecută la Centrul Artelor Vizuale, iar după vă prezentăm chiar episodul 4 proaspăt lansat.

În “Șușanele” conceptul de actor are atât valența sociologică (antropologică, în particular), cât și cea artistică, de film, fiind vorba despre personaje care au trăit sau au auzit poveștile și care își joacă propriul rol în serial. Tema episodului al patrulea este transportul public în Bucureștiul anilor `80.


VJ VLC

1 thought on “video: Lansare ȘUȘANEAUA 4 @ Centrul Artelor Vizuale”

  1. Pingback: The 666th’s Lansare Șușanele 6 @ Centrul Ceh | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)