Reading time: 3 minutes

Șușanele este un serial de internet care povestește, explorează, documentează și ficționează istorii, evenimente și întâmplări din toate timpurile și dintr-un oraș universal, dintr-o perspectivă subiectivă și de ficțiune.

Sâmbăta trecută a avut loc lansarea celui de-al patrulea episod al webseries-ului la Centrul Artelor Vizuale Multimedia. Evenimentul a avut un program flexibil, în prima parte am socializat si ne-am cautat un loc, în a doua am vizionat toate episoadele realizate până în prezent. În final Mihnea Mihalache-Fiastru ne-a povestit pe scurt cum se realizează o șușanea și ne-a raspuns la câteva întrebări. Urmeaza un scurt video cu momente din seara petrecută la Centrul Artelor Vizuale, iar după vă prezentăm chiar episodul 4 proaspăt lansat.

În “Șușanele” conceptul de actor are atât valența sociologică (antropologică, în particular), cât și cea artistică, de film, fiind vorba despre personaje care au trăit sau au auzit poveștile și care își joacă propriul rol în serial. Tema episodului al patrulea este transportul public în Bucureștiul anilor `80.


VJ VLC

1 Comment
  1. […] intitulat The 666th’s. La fel ca la celelalte vizionări în premieră pentru episoadele patru și cinci întreaga echipă Șușanele a fost prezentă, inclusiv câteva personaje din episod. Din […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account