photo: Nature v2.0 Nucleu 0004

  • by

Într-o seară de Ianuarie când acul termometrului citea -20 de grade Celsius, am pornit pe Calea Victoriei și ne-am oprit vizavi de Palatul CEC, la Victoria Art Center. În spatele ușilor de sticla avea loc vernisajul expoziției Nature v2.0 Nucleu 0004. Din textul de prezentare:

Prinși între nostalgia habitatului distrus și menținerea și sporirea confortului creat, folosim azi medii alternative care simuleaza spațiile naturale. Flora și fauna devin un fundal vag, hibrid pe care se profilează repetitivitatea arhiecturală. Reintoarcerea către paradisul nealterat este iluzorie. Nu există decât ”upgrade”.

Au expus artiștii: Lia Bira, Roberta Curcă, doamna Dia, Florin Frătică, Irina Maria Iliescu, Kiki Mihuță și Bogdan Olaru, Marina Oprea, Maciej Rerek, Rio Rio, Alexandra Terzi, Vangjush Vellahu. Proiect coordonat de Gabriela Mateescu și taietzel ticalos.

Nucleu 0004Nucleu 0000 este un proiect inițiat de Gabriela Mateescu cu scopul de a crea un program de activități care să lărgească publicul cunoscător și iubitor de artă contemporană, oferind șansa tinerilor artiști să activeze în domeniul specializării lor. Acest grup în permanentă schimbare își modifică denumirea crescând cifra finală cu fiecare eveniment, expoziție, expunere publică. Urmează câteva fotografii din seara de 20 Ianuarie 2016.
Nucleu 0004Nucleu004Nucleu 0004Nucleu 0004

Întregul album foto din seara evenimentului se găsește pe  flickr-ul feeder.VJ VLC

Leave a reply (we review all comments)