Last updated on January 27th, 2016 at 07:26 pm

Reading time: 4 minutes

La sfârșitul anului trecut Ubikubi și Nicu Duță, aka Kitra, și-au alăturat resursele creative într-un proiect cu scop caritabil. Obiecte de ceramică au fost create de Dragoș Motica pentru Ubikubi și personalizate cu pattern-urile desenate de Kitra. Rezultatul s-a materializat într-o ediție limitată intitulată “Flying Saucers“.

Mergând pe Splaiul Unirii întâlnim un spațiu creativ de mari dimensiuni (NOD makerspace), iar într-una din camerele acestui spațiu a fost expusă seria de farfurii de ceramică “Flying Saucers”. Lucrările au fost așezate cu grijă pe trei mese din lemn pentru a fi privite, atinse sau achiziționate de către participanții la expoziție. Fiind un eveniment special cu scop caritabil, toate încasările vor fi folosite de către asociația AMAis pentru a achiziționa materiale didactice necesare copiilor de la Şcoala Specială pentru Deficienţi de Vedere din Bucureşti.

Urmează câteva cadre cu lucrările expuse și atmosfera din cadrul evenimentului de pe 16 Decembrie 2015, iar intregul album se regăsește pe flickr-ul feeder.

UBIKUBI + KITRAVJ VLC

3 Comments
  1. […] Origamic – Paul Budan + Cristina Enuță // PandaPanda // Radu Abraham // Timeea B. Diosi // Ubikubi / Vlad Oană // Vlad Osiac // Woodish // […]

  2. […] Ubikubi – Flying Saucers by KITRĂ (limided edition) […]

  3. […] Origamic – Paul Budan + Cristina Enuță // PandaPanda // Radu Abraham // Timeea B. Diosi // Ubikubi / Vlad Oană // Vlad Osiac // Woodish // […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account