Last updated on January 25th, 2016 at 09:26 pm

Reading time: 3 minutes

A trecut un an de când am fost la Tranzit, la evenimentul Local Goddesses prezintă: Moving Heads.  Am asistat la un performance de grup alcătuit din Claude&Dersch, Claudia Cea Minunata, doamnadia, Diana David, Diana Miron, Gabriela Mateescu, Ileana Faur, Marina Oprea, Roberta Curcă, Valentina Chiriță, Venera Dimulescu; lumini și multitasking Kiki Mihuță și Larisa David.

Un show cu lumini și efecte. Cântatul pe stradă și trackback la tutorialele despre tassel twirling. Privilegiul de a putea alege, vorbi și ce se întâmplă după.

Pe principiul că niciodată nu este prea târziu urmează câteva gif-uri si un clip video din seara evenimentului. De asemenea un album de fotografii se găsește pe flickr-ul feeder.
Local Goddesses prezintă: Moving HeadsLocal Goddesses prezintă: Moving HeadsDSC_2425Local Goddesses prezintă: Moving HeadsLocal Goddesses prezintă: Moving Heads
VJ VLC

1 Comment
  1. […] Expoziția poate fi vizitată până pe data de 26 Noiembrie 2016 și deasemenea vă invităm să revedeți reportajul despre un alt eveniment Local Goddesses: Moving Heads. […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account