În toamna lui 2015, la trei ani de la apariție și după 7 volume de compilații Various Artists lansate, proiectul Soundsphere.ro devine netlabel, adăugând pe lista release-urilor albume independente, Ep-uri sau LP-uri de la artiști români și străini.

Primele albume lansate cu această ocazie arată orientarea noului netlabel către muzica electronică cross-genre cu accent pe downtempo, ambient, trip-hop, IDM și experimental.

Arte Sacra Atelier-Lynx-Death

arte_sacra_atelier_lynx_death_artwork

Semnat de Francesco Perdona, poet și artist italian din SUA, acest material experimental îmbină elemente de noise, crooning și drone într-o călătorie intensă către sine și către fricile lăuntrice tipic umane.

Murkok-Canvas

murkok_canvas_artwork

Canvas e un album ambiental, un peisaj sonor liniștitor parcă pictat care surprinde momente trecătoare din viața artistului.

*SNDSPHR/MXTP

sndsphr_mxtp_artwork

O colecție de instrumentale și beat-uri lo-fi puse cap la cap de Atouck și meșterite de Abstract Optim, Amphep Ram On, Jesam MXV, Citizen X, RONIN BEATS, FLG, Ziazin, Pricea Da Ril și Etalosed.

Soundsphere.ro:

Website: http://www.soundsphere.ro/

Bandcamp: http://soundsphere.bandcamp.com/

1 Comment
  1. […] in Bucharest and curated by Andrei Barbu aka Atouck, the Soundsphere project is established as a netlabel in 2015 and currently counts over 100 participating artists and collaborators, as well as 29 […]

Leave a reply (we review all comments)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2019 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

%d bloggers like this: