Reading time: 3 minutes

În toamna lui 2015, la trei ani de la apariție și după 7 volume de compilații Various Artists lansate, proiectul Soundsphere.ro devine netlabel, adăugând pe lista release-urilor albume independente, Ep-uri sau LP-uri de la artiști români și străini.

Primele albume lansate cu această ocazie arată orientarea noului netlabel către muzica electronică cross-genre cu accent pe downtempo, ambient, trip-hop, IDM și experimental.

Arte Sacra Atelier-Lynx-Death

arte_sacra_atelier_lynx_death_artwork

Semnat de Francesco Perdona, poet și artist italian din SUA, acest material experimental îmbină elemente de noise, crooning și drone într-o călătorie intensă către sine și către fricile lăuntrice tipic umane.

Murkok-Canvas

murkok_canvas_artwork

Canvas e un album ambiental, un peisaj sonor liniștitor parcă pictat care surprinde momente trecătoare din viața artistului.

*SNDSPHR/MXTP

sndsphr_mxtp_artwork

O colecție de instrumentale și beat-uri lo-fi puse cap la cap de Atouck și meșterite de Abstract Optim, Amphep Ram On, Jesam MXV, Citizen X, RONIN BEATS, FLG, Ziazin, Pricea Da Ril și Etalosed.

Soundsphere.ro:

Website: http://www.soundsphere.ro/

Bandcamp: http://soundsphere.bandcamp.com/

1 Comment
  1. […] in Bucharest and curated by Andrei Barbu aka Atouck, the Soundsphere project is established as a netlabel in 2015 and currently counts over 100 participating artists and collaborators, as well as 29 […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account