Digital Mirror (part II)

Teste de personalitate recomandate

Ce melodie a anilor ’50 ești? Cine ai fost într-o viață anterioară? Ce personaj din literatura internațională ești? Nu, quiz-urile populare nu sunt teste de personalitate, dar fiți fără grijă, v-am pregătit o nouă rundă de recomandări pentru evaluarea personală de sfârșit de an. Îndreptăm procesul de autocunoaștere spre zonele obscure ale sinelui și înfruntăm părțile sale mai puțin plăcute.

Test de sănătate mintală

Echilibrul interior este un aspect asupra cărora uităm frecvent să reflectăm. Acest test evaluează diferite coordonate ale sănătății mintale, inclusiv riscul de depresie, anxietatea și alte dezechilibre emoționale.

Testul Enneagram

Acest test va stabili ce personalitate aveți conform clasificării Enneagram, care scoate în evidență fixațiile ascunse. Enneagram măsoară personalitatea cu ajutorul a 9 scări diferite, fiecare dintre acestea fiind asociată cu o serie de trăsături de personalitate. Categoriile rezultate sunt: reformatorul, ocrotitorul, motivatorul, romanticul, gânditorul, devotatul, entuziastul, îndrăznețul și mediatorul.

Dark Triad Test
Sursa foto

Testul triadei întunecate

Dacă vreți să vă explorați latura întunecată, am găsit un test care combină metodele de evaluare a 3 dintre cele mai puțin dezirabile trăsături de caracter: machiavelism (atitudinea manipulatoare), narcisism (dragostea de sine excesivă) și psihopație (lipsa empatiei).

Testul Rorschach

Cât de multe poți afla uitându-te la niște pete de cerneală? Ceea ce măsoară testul Rorschach este dezechilibrul în gândire, pornind de la observația că pacienții schizofrenici interpretează adeseori imaginile ambigue în modalități foarte neobișnuite. Nu vă speriați totuși; cum spunea și Pisica de Cheshire, ”We’re all mad here.”

1 thought on “Digital Mirror (part II)”

  1. Pingback: Digital Mirror (part III) | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)