REVELION 2016 – ÎNCHIS! @ Energiea

REVELION 2016 - ÎNCHIS! @ Energiea

REVELION 2016 - ÎNCHIS! @ Energiea

REVELION 2016 – ÎNCHIS! @ Energiea
31 Decembrie, 20:00

Închis!
Asta scrie de Anul Nou pe uşa cârciumilor din Bucureşti. Cluburi goale, restaurante părăsite…
Prohibiţia a lovit cu putere direct în inima Bucureştiului de noapte, dar se pare că a ratat chiar Aorta.

Am fost informaţi, din surse sigure, că există o locaţie considerată subversivă, ferită de ochii majorităţii, dar în acelaşi timp la vedere.

Unii spun că se ascund prin centrul Bucureştiului, chiar sub nasul nostru, iar alţii că ai nevoie de parole secrete pentru a intra şi că apar şi dispar peste noapte. Chiar şi în noaptea de Anul Nou.

Unul dintre reporterii noştri de investigaţie ne informează că pe 31 decembrie, de la 20:00, la Energiea, se va organiza o petrecere sfidătoare pentru regimul prohibitiv impus.

Ba mai mult, că localul va părea închis, dar în realitate, în spatele ziarelor lipite în geam sau uşilor bătute în cuie, muzica va cânta sub bagheta trio-ului: Alt Om, Soul Surfin’, DJ Bully, iar pereţii şi tavanul vor fi luminate de un video mapping spectaculos, pus la cale de Coty şi ai lui.

Am mai aflat şi că accesul în locaţia „părăsită” se va face pentru un număr limitat de persoane, că ringul de dans este încăpător şi că mese vor exista doar la etaj, unde, de altfel, este şi singurul spaţiu pentru fumători.

Preţul suspectat este de 350 de lei cu open bar şi bufet incluse.
Sursa informaţiilor şi persoana de contact pentru bilete: 0726.804.142.

Detalii despre meniu, în curând.

Iată cum, aparent, Energiea va închide…
…dar, în realitate, va închide doar anul 2015.

Leave a reply (we review all comments)