Experimentalist Gallery – Experimentalist.RO duce arta în offline @ The ARK

  • by

Experimentalist Gallery - Experimentalist.RO duce arta în offline @ The ARK

Experimentalist Gallery – Experimentalist.RO duce arta în offline @ The ARK
10 – 13 Decembrie, 19:00

Experimentalist.RO propune “Scena creativității românești

Ne plac oamenii îndrăzneți și talentați, căutătorii de inspirație și modelatorii de idei. Cei care pășesc fără teamă în necunoscut și revin cu sclipiri de imaginație, cei care ne arată realitatea într-o lumină nouă. Aplaudăm la scenă deschisă perseverența și încăpățânarea lor și le mulțumim tuturor celor care au adus pe Experimentalist.RO rezultatul orelor de căutări cu creionul pe foaia albă, cu obiectivul foto în zgomotul uniform al banalului, cu sprayul în duritatea peretelui gri.

Experimentalist.RO a fost născocit pentru ei, ca spațiu de întâlnire, galerie de artă virtuală și laborator de căutări. Este doza noastră cotidiană de inspirație și muzeul deschis 24/7. După trei ani de poveste creativă, punem în aplicare ceea ce am învățat chiar de la voi, artiștii Experimentalist.RO. Știm că evoluția este alimentată de creativitate, așa că ne-am reinventat și noi. Platforma Experimentalist.RO are o nouă față și o chemare nouă. Fii pe fază dacă vrei să ajungi cunoscut și apreciat pentru lucrările tale “afară”, pentru că platforma își propune să fie mesagerul creativității românești în lume. Ne întindem aripile pentru artiști made in RO, haideți la bord!

Pe 10 decembrie, Experimentalist.RO iese în offline cu un vernisaj de artă în care vor străluci 30 de tineri artiști români.

De pe platforma Experimentalist.RO, Scena creativității românești se vede dinamică și surprinzătoare. Așa cum va fi și evenimentul de pe 10 decembrie: artiști noi expun, artiști consacrați desenează live, procesul creativ este pus sub lupa proiectului #FastArt. Poveștile vizuale sunt ambalate cu stil într-un ambalaj sonor mixat de Charlie The Rabbit King.

Muzică, ilustrație, instalație, sculptură și pictură se aliniază pe “Scena creativității românești”, joi seara la The Ark, începând cu ora 19.00. Invitațiile la vernisaj sunt disponibile în număr limitat pe Experimentalist.RO, dar expoziția poate fi vizitată și în următoarele zile – 11 – 13 decembrie, la The Ark, (h.15.00 – 20.00).

Înscrie-te acum pentru invitația la eveniment, aici: http://www.experimentalist.ro/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads