Duo Stradivarius @ Sala Radio

Duo Stradivarius @ Sala Radio

Duo Stradivarius @ Sala Radio
3 Decembrie, 20:00

Doi violoniști români, două viori Stradivarius, o singură scenă : Alexandru Tomescu și Răzvan Stoica susțin o reprezentație inedită în fața publicul român, joi, 3 decembrie, ora 20:00,  în cadrul evenimentului Duo Stradivarius, organizat de Royal Hospitality în parteneriat cu TVR și găzduit de Sala Radio din București.

Cele două viori Stradivarius, datate în prima jumătate a secolului 18 (1702, respectiv 1729) vor răspândi frecvențe atent studiate și precis materializate de arcușul și tehnica desavarșită a celor doi mari violoniști români, Alexandru Tomescu și Răzvan Stoica. Repertoriul concertului include, în acest moment, atât partituri de Georges Bizet, Fritz Kreisler și Henrik Wieniawski, cât și alte surprize muzicale, ce vor delecta publicul present prin ingeniozitatea și acuratețea interpretării.

Se spune că sunetul creează frecvențe care nu numai că apropie oamenii, dar îți mijlocesc parcă conexiunea cu propriul tău suflet. Datorită acestei relații speciale pe care au dezvoltat-o atât cu muzica, cât și cu cei din sală, cei doi violoniști români au reușit să cucerească inimile publicului internațional cu reprezentații full-house, susținute în instituții muzicale consacrate precum: Théâtre des Champs Elysées Paris, Carnegie Hall New York sau Metropolitan Arts Centre TokioAlexandru Tomescu, fie  in Amsterdam “Royal Concertgebouw”, Paris “Theatre des Champs Elysees”, Brescia “Teatro San Barnaba”, Genova “Teatro Carlo Felice, Palacio de Festivales Santander – Razvan Stoica.

Astfel, după ce au dovedit întregii lumi virtuozitatea lor, Alexandru Tomescu si Răzvan Stoica se întâlnesc in România, pentru întâia oară pe aceeasi scenă, pentru a celebra sunetul care le hrănește pasiunea pentru mânuirea cât mai precisă a arcușului pe corzile fine ale viorii Stradivarius, ce unește suflete și creează armonie oriunde magia îi este impărtașită cu dragoste.

O pianistă înzestrată cu o deosebită sensibilitate artistică ce face parte din Kameratta Stradivarius în stagiunea 2015 – 2016,  Andreea Stoica, cealaltă jumătate a Duo Stoica (Răzvan Stoica și Andreea Stoica), ni se va alătura pentru a  completa  serata muzicală cu note subtile, țesute de instrumentul căruia și-a dedicat cariera muzicală.

Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas şi online, pe www.eventim.ro și www.bilete.ro

Bilete regular cat 3:    75 lei
Bilete regular cat 2: 150 lei
Bilete regular cat 1: 200 lei
Bilete VIP – epuizate

Bilete.ro http://www.bilete.ro/concert-duo-stradivarius-03-dec-2015
Eventim.ro http://www.eventim.ro/ro/bilete/duo-stradivarius-bucuresti-palatul-bragadiru-413737/event.html

Pentru mai multe informaţii şi rezervări, ne puteţi contacta la numărul de telefon 0730487058 sau 0743677543.

2 thoughts on “Duo Stradivarius @ Sala Radio”

  1. Pingback: Golden Ticket W77 – Winners! | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket W77 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)