2 1 1 1 2 0 1 5 | HOSPITALITY ROMANIA 2015 @ arenadnb

  • by
HOSPITALITY ROMANIA

Sambata, 21 noiembrie, ne vedem la Arenele Romane pentru petrecerea HOSPITALITY din 2015.

HOSPITALITY este seria de petreceri curata de HOSPITAL RECORDS. Acestea au loc in toata lumea, din Sudul Americii pana la festivalurile nord-americane, din Australia pana in Europa. In Romania suntem la al 4-lea an, de fiecare data organizate in parteneriat cu arena dnb. Evenimentele sunt recunoscute pentru muzica plina de energie pozitiva, artisti (atat producatori cat si dj) spectaculosi si mai ales pentru un publicul prietenos si cunoscator.

MADUK, un producator de 24 ani din Amsterdam, este unul din cele mai de succes nume care au aparut in scena dnb in ultimii ani. Anul trecut a fost desemnat ca “Best Newcomer Producer” la Drum & Bass Arena 2014 Awards.
Maduk este si jumatate din LIQUICITY, unul dintre cele mai de succes locatii virtuale pentru muzica drum and bass pe youtube. Important nu este insa doar canalul sau casa de discuri asociata, ci mai ales comunitatea foarte puternica formata in jurul acestora, comunitate reprezentata si printre iubitorii genului din Romania. De-abia asteptam sa il vedem pe scena si sa ne bucuram pe viu de piese cum sunt Elevate, Avalon sau Never Again, dar acestea 3 sunt doar varful unui iceberg de melodii pe care multi, inclusiv noi, le ascultam pe repeat.

Nu:tone, alaturi de Hospital Records inca din 2003, a produs in acesti 12 ani 4 albume de studio. Muzica lui are succes in tot spectrul scenei de muzica drum and bass, ii putem asculta piesele atat in seturi de la Sub Focus, cat si de la LTJ Bukem. Reputatia si autoritatea castigata in miscare, ne fac sa fim entuziasmati sa il vedem in sfarsit pe scena arena dnb si sa ascultam pe viu piese cum sunt System, Balaclava sau Tides.

Krakota va completa tripleta artistilor de la Hospital care vor urca pe scena in 21 noiembrie. Si-a inceput cariera la 15 ani si a crescut continuu, fiind acum unul dintre reprezentantii noului val, loc castigat prin piese cum sunt In the area sau Tunnel Vision. El este cel care ne va completa perspectiva prin stilul sau special si unic de productie.

Alaturi de ei vor urca pe scena SUNDANCER, PROTON KID si VLC la visuals.

Biletele in avans sunt 20 lei (disponibile incepand cu luni, 16 noiembrie, la magazinul Boarder’s, Ollie Gang Shop si URBN Supply CO din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 30 lei.

Regula acces poarta 16 +

Leave a reply (we review all comments)