ANULAT: NIMA GORJI, CAP, PITICU, FASTER, MANTALEX @ Club Colectiv

Nima Gorji @ Colectiv

Nima Gorji @ Colectiv

I’m shocked about this tragical news this morning. I was supposed to play at that venue next week. Feeling very sad for all the people who lost their life and wishing the quickest recovery for the ones that are injured. – Nima Gorji

NIMA GORJI, CAP, PITICU, FASTER, MANTALEX @ Club Colectiv
14 Noiembrie, 22:00

Cu siguranță pe 14 noiembrie va fi suficient de frig cât să ni se facă complet dor de vară, așa că petrecerea aceasta pică la fix. Ne vom încălzi sufletele cu sound-uri fresh de deep house, minimal și tech house tocmai din Ibiza, asezonate cu ritmuri experiementale ale unor artiști autohtoni cu vastă experieță în domeniu. Nima Gorji, Cap, Piticu, Faster și Mantalex dau cu subsemnatul în Colectiv, chiar în sâmbăta de după “vineri 13”, în cadrul unui eveniment efervescent, de ale cărui visuals se va ocupa Aural Eye.

Open doors: 21:00
Bilete: pre-sale –> 25 lei – https://www.iabilet.ro/bilete-nima-gorji-ibiza-cap-piticu-faster-mantalex-23648/
at the door –> 30 lei <<01:00>> 40 lei

Despre artiști:

Fondator și membru al label-urilor Welt Recordings și NG Trax, Nima Gorji, artistul de origie iraniană, are o carieră statornică, de peste 25 de ani de activitate. Încă de mic, Nima a fost apropiat de muzică, făcând parte dintr-o familie de muzicieni care se hotarăște să se stabilească în Danemarca pe când el avea doar 13 ani. Acesta a devenit tot mai atras sound-ul trupelor Depeche Mode, The Cure sau Erasure, iar când locuia în Copenhaga, la începutul anilor ’90, artistul a luat parte la conturarea si construirea scenei house și tehno.

În anul 2005 s-a mutat în Ibiza, care a devenit a doua sa casă, continuând să-și demonstreze skill-urile, tehnica și pasiunea pentru muzică, fiind apreciat atat de fani cât și de colegii din breaslă. În anul 2010 a fost premiat ca Best Ibiza Resident DJ în cadrul Ibiza Dj Awards.

facebook.com/nimagorji.official
soundcloud.com/nimagorji

Tot mai prezent pe scena muzicii electronice din România, dar nu numai, Cap este unul dintre acei artiști care condimentează orice line-up. Dornic să se afirme, a trecut de la ascultator, la audiofil, de la colectionar de viniluri, la DJ. Tranziția a avut loc în 2010, iar de atunci evoluția sa are un trend ascendent.

Versatilitatea de care dă dovadă și selecția muzicală l-a purtat în ultimii ani de la cele mai cunoscute scene de muzică electronică din București, până la Ibiza Zoo Project sau Ibiza Underground. Acesta a performat ca warm-up act pentru artiști precum Thomas Melchior, Dorian Paic, Moritz Von Oswald, Francesco del Garda, DeWalta, Troy Pierce, Bill Patrick, Anja Schneider, Valentino Kanzyani sau Raresh.

facebook.com/cap1ro
soundcloud.com/capa-1

Născut și crescut în București, Piticu ajunge la pupitru cu un stil aparte de a fraza sunete minimaliste, house și techno. După o perioada de stat în umbră, acesta se alătură echipei Sunrise, ajungând să împartă aceeasi scenă cu El Cezere, Praslea, Valentino Kanzyani, Marco Carola, Richie Hawtin, Kozo, Herodot, Nima Gorji, Pedro, Gescu, Rhadoo, Sneak și mulți alții.

Respectul față de muzică, placerea de a încânta publicul cu sunetele sale și energia ce izvorăște din difuzoare atunci când acesta se află în spatele pupitrului, îl fac pe Piticu, unul dintre acei DJ care te lasă fără răsuflare, odată ce ai intrat în sfera sa muzicală.

facebook.com/Piticu.RO

Faster a început producția muzicală pentru cultura hip-hop underground de la varsta de 16 ani. În scurt timp însă, artistul descoperă muzica electronică, ajungând să i se dedice în întregime. În doar câteva luni de tehnici de învățare alături de prieteni, el dobândește capacitatea de a susține o bună performanță în calitate de DJ. Influențat de artisti precum Zip, Ricardo Villalobos și Richie Hawtin, Faster decide să își fructifice talentul, iar acum, la mai bine de 9 ani de la debut este afiliat agenției Sunrise și a bifat unele dintre cele mai importante petreceri din București.

facebook.com/Fasterofficial
soundcloud.com/dj-faster

Mantalex

facebook.com/mantalex1
soundcloud.com/mantalex

VISUALS – facebook.com/auraleye

Facebook Event

Leave a reply (we review all comments)