Lansare Ubikubi @ Intro

Ubikubi

Ubikubi

Lansare Ubikubi @ Intro
11 Noiembrie, 19:00

La început de noiembrie, Intro lansează, pe piața locală, colecția integrală a brandului 100% românesc Ubikubi. Aceasta va fi disponibilă atât în showroomul Intro, situat pe strada Roma, 43 bis, și va putea fi achiziționată și din magazinul online.

Ubikubi este compania inițiată, în 2014, de Dragos Motica, o semnătură recognoscibilă în zona designului de obiect, și Robert Savu, owner Ekero – o companie românească specializată în prelucrarea materialelor speciale folosite în aplicațiile din arhitectură, design și amenajări interioare. Proiectul are la bază o viziune integratoare: designul, producţia şi comercializarea de obiecte accesibile, obţinute prin soluţii constructive simple şi sustenabile, care să respecte estetica naturală a materialelor folosite. Dincolo de experienţa celor doi fondatori, Ubikubi beneficiază de avantajul tehnologic in-house, care face posibilă dezvoltarea şi testarea prototipurilor de obiect în proximitatea spaţiului de creaţie şi ajustarea eficientă a proceselor de lucru.

Colecția Ubikubi va fi inaugurată la Intro miercuri, 4 noiembrie, în cadrul unui Cocktail ce va avea loc de la ora 19.00, în prezența inițiatorilor companiei și a designerilor colaboratori. Publicul va avea ocazia să testeze și să achiziționeze toate piesele din catalogul Ubikubi. De asemenea, vor fi prezentate în premieră o serie de prototipuri ale unor piese ce urmează să fie lansate de studio în viitorul apropiat.

http://introdesign.ro/collections/ubi-kubi

Leave a reply (we review all comments)