VOTE your favourite sets participating in the feeder sound II OPEN CALL for DJs KIDS LOVE DESIGN Online Market feeder sound OPEN CALL TRACKS 2020

Pe data de 15 Octombrie, a avut loc lansarea Don Catering, eveniment găzduit de Miele Center. Don Catering este un nou serviciu de livrare de bunătăți inspirate din cultura gastronomică a popoarelor care au influenţat meniul tradiţional românesc. Promotorul acestei iniţiative este Asociația pentru Păstrarea Tradițiilor Culinare, care susține dezvoltarea durabilă şi inclusivă a comunităţii locale.  Responsabili de traseul nutrițional prin cele 4 zări sunt bucătarii Johnny Șușală şi Nico Lontras care  ne-au oferit un spectacol de live cooking.

Atmosfera în Miele Center a fost una destinsă și am putut observa pasiunea față de arta culinară a celor doi bucătari. De asemenea am aflat că unele ingredientele provin dintr-o comună giurgiuveană, Valea Dragului.

Meniurile Don Catering vor fi disponibile în trei variante: abonamente de prânz pentru grupuri (Power Lunch), food cart la târguri și festivaluri (Croazieră) sau catering pentru evenimente (Grand Tour).

Din textul de prezentare:

Explorăm rețete de peste mări și țări și împărțim vederi, amintiri dulci și porții sănătoase de relaxare din vacanțele noastre gustative.

Pentru a afla povestea din spatele proiectului navigați pe site-ul Don Catering.

La final vă invităm să vizionați un scurt video care cuprinde părți din show-ul de live cooking și vă așteptăm la viitorul eveniment de prezentare Don Catering care va fi anunțat atât pe site cât și pe pagina de facebook.

1 Comment
  1. […] și Chef Johnny Șușală, cu care ne-am întâlnit (și răsfățat culinar) la evenimentul de lansare Don Catering de anul […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account