EFECTE COLATERALE

Last updated on January 13th, 2018 at 06:46 pm

Reading time: 4 minutes

Marți 27 Octombrie a avut loc vernisajul expoziției EFECTE COLATERALE, compusă din lucrări realizate de artistul George Anghelescu, la Cărturești Carusel. Curatorul expoziției este Silviu Pădurariu, Unrest/Bucharest.

Demersul lui George Anghelescu din ultimii 5 ani punctează un conținut conectat la fondul social, cultural și istoric, reflectând asupra temelor globale acute, căutând o formă proprie de administrare a șocului realității.

Între 27 Octombrie și 22 Noiembrie expoziția din Carusel este deschisă, astfel vă recomandăm să vizitați clădirea-monument de pe strada Lipscani (numărul 55).

Extras din textul de prezentare:

De la un anumit nivel, tragedia devine statistică. Sufletul nu mai este de folos pentru a îngloba mecanicile și politicile unei lumi post-apocaliptice.

Artistul George Anghelescu în seara vernisajului.

Detaliu colaj, cărbune pe hârtie; reflexia fotografului este intenționată. Mai multe fotografii se găsesc într-un album de pe flickr-ul feeder, dar acesta nu cuprinde întreaga suită de lucrări expuse. O ultimă informație: expoziția este organizată de Aiurart și H’art Gallery.

2 Comments
  1. […] organizează cu succes evenimente artistice și în alte spații, precum H’Art Appendix și Cărturești Carusel. Printre artiștii promovați se numără Gili Mocanu, Anca Benera, Suzana Dan, Nicolae Comănescu […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account