DIPLOMA @ Palatul Camerei de Comerț

DIPLOMA 2015

DIPLOMA 2015

DIPLOMA @ Palatul Camerei de Comerț
29 Octombrie – 1 Noiembrie

The Institute organizează la final de octombrie cea de-a doua ediție DIPLOMA, cea mai mare sărbătoare a absolvenților facultăților artistice și vocaționale, o rampă de lansare pentru următoarea generație de creativi români. Evenimentul este susținut de: Unicredit, HTC, UPC România, Grolsch, Absolut și NESCAFÉ Dolce Gusto.

Expoziția DIPLOMA va dura patru zile (29 octombrie – 1 noiembrie 2015), va avea loc la Palatul Camerei de Comerț și va prezenta lucrările de diplomă ale absolvenților a opt universități din București în atenția unui public cât mai larg. Acesta va putea urmări proiecții de film, spectacole de teatru, recitaluri muzicale și o expoziție cu lucrări de arhitectură, arhitectură de interior, peisagistică, urbanism, artă murală, ceramică/sticlă/metal, design ambiental, design grafic, design industrial, design de produs, design textil și arte textile, foto-video, grafică, modă, pedagogia artei, pictură, sculptură.

Prin implicarea facultăților creative din București, organizatorii își propun să genereze un dialog atât între studenții din diferite domenii, cât și între facultăți, care să se dezvolte și să se transforme în parteneriate, proiecte comune, colaborări.

Evenimentele și expozițiile din cadrul Diploma au în vedere atragerea unui public interesat de artă și industii creative, care poate fi un potențial angajator sau un partener al tinerilor absolvenți, organizatorii privind acest proiect ca o rampă de lansare pentru următoarea generație de creativi din România.

Universitățile și Facultățile partenere ale DIPLOMA sunt:

  • Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”
  • Universitatea Națională de Arte din București
  • Universitatea Națională de Muzică din București
  • Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”
  • Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică- Secția Design Industrial, Universitatea Politehnică București
  • Facultatea de Arhitectură-Universitatea Spiru Haret
  • Facultatea de Arte- Hyperion

Leave a reply (we review all comments)