The Rabbit Hole Showcase @ Kristal Club

The Rabbit Hole Showcase @ Kristal Club

The Rabbit Hole Showcase @ Kristal Club

The Rabbit Hole Showcase @ Kristal Club
17 Octombrie, 23:00

Tolga Fidan live | facebook.com/TolgaFidanMusic
John Dimas | facebook.com/johndimasmusik
Pagal | facebook.com/djpagal
Funk E | facebook.com/FunkEtheDJ
Faster |facebook.com/Fasterofficial

The Rabbit Hole Records va invita la o alta sesiune de dans, cu ocazia lansarii ultimul material semnat de catre Funk E “TRH007” printr-un showcase ce va gazdui un line up incendiar.

Headliner-ul nostru este Tolga Fidan (live), unul dintre artistii in ascensiune accelerata in industria muzicala, datorita calitatii sunetului si a “release-urilor” sale semnate prin case de discuri precum: Vakant, Eklo, Bass Cadet si multe altele. Pana la ora actuala Tolga Fidan a bifat Romania printr-o prestatie la Sunwaves 16 si de Craciun in Bucuresti in Club Kristal.

Pe langa live act-ul pregatit, avem o alta surpiza, mai exact, grecul John Dimas, cu care ati facut cunostinta prima data in Romania in cadrul aniversarii The Rabbit Hole @ Playa Verde, fiind unul dintre artistii ce a reusit sa impuna un “groove” absolut special.

Reprezentantii The Rabbit Hole Records legali si imputerniciti de catre fondatorul Pagal pentru acest showcase sunt: Funk E si Faster, iar cu aceasta ocazie ii vom canta La Multi Ani! lui Pagal, dupa cum obisnuim an de an.

Sambata 17 noiembrie, va invitam sa ascultati “Half Past Gr8 EP” ultimul material semnat de catre Funk E la The Rabbit Hole, prin sistemul de sonorizare din Kristal Club, setat pentru cele mai fine urechi.

Pret bilete la intrare
20 lei << 00:00 >> 30 lei

fb event

Leave a reply (we review all comments)