Degustare Don Catering @ Miele Center

Primul eveniment Don Catering

Primul eveniment Don Catering

Degustare Don Catering @ Miele Center
15 Octombrie, 17:00

Acum că păsările migratoare au plecat peste 9 mări și 9 țări, e momentul să pornești și tu în excursie cu Don Catering.

În curând va fi suficient un singur gest pentru a le oferi colegilor de serviciu, partenerilor sau prietenilor atât o masă delicioasă, cât şi o vacanţă concentrată. Don Catering livrează bunătăți inspirate din cultura gastronomică a popoarelor care au influenţat meniul tradiţional românesc, iar prima expediție culinară va avea loc pe 15 Octombrie la Miele Center, aflat la parterul Turnului Sudic al clădirii City Gate din Piața Presei Libere, nr. 3-5.

Responsabil de traseul nutrițional prin cele 4 zări va fi Chef Johnny Şuşală, care va transforma bucătăriile moderne din Miele Center Romania în baloane cu aer cald, ski jet-uri particulare și cursiere elegante pentru turiștii culinari. Invitații săi vor degusta câteva dintre felurile de mâncare ce compun meniurile călătoare Don Catering și vor descoperi povestea proiectului care aduce schimbarea în Valea Dragului, ajutând grupurile defavorizate din comună să îşi construiască un stil de viaţă sustenabil şi inclusiv.

Don Catering este o structură a economiei sociale dezvoltată de APTC în cadrul proiectului „INCLUZIV – o şansă pentru grupurile vulnerabile”, POSDRU/173/6.1/S/147841, ce urmăreşte integrarea şi menţinerea pe piaţa muncii a femeilor aflate în situaţii de risc, a victimelor violenţei în familie și a persoanelor de etnie romă, grupuri supuse excluziunii sociale.

Don Catering livrează porţii zilnice de relaxare şi de mâncăruri savuroase. Te invităm la un drum presărat cu proteine şi antioxidanţi prin bucătăriile lumii care au inspirat tradiţia culinară românească. Cu Don Catering, o zi revigorantă de concediu pentru excursioniştii gastronomici înseamnă o zi liniştită acasă pentru oamenii din Valea Dragului.

APTC a fost înființată în luna iunie a anului 2014 având ca scop promovarea tradițiilor locale și a valorilor naționale prin readucerea la viață a rețetelor tradiționale vechi. Prin proiectele sale, asociația dorește să creeze legături directe între mediul rural din Valea Dragului, Giurgiu, și București, pentru a stimula activitatea economică la nivelul comunei și, implicit, dezvoltarea durabilă a acesteia.

Ne-ar plăcea să fim alături de voi toți însa având în vedere capacitatea limitată a spațiului, de 40 de locuri, trimiteți un e-mail la madalina@doncruton.ro pentru a confirma prezența.

fb event

1 thought on “Degustare Don Catering @ Miele Center”

  1. Pingback: BTLT: Lansarea Catalogului Anualelor de Arhitectură București 2016/2017 @ Miele • Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)