BTLT: Burger Van Bistro

Burger Van Bistro

Pe o străduță din jurul parcului Cișmigiu din București sub motto-ul Yes… we’re open unless we’re closed s-a deschis Burger Van Bistro, analogul fără roți al restaurantului cu burgers (și chips, salate, cookies, soft-drinks). Spațiul de desfășurare este mic dar confortabil, iar bucătăria este la vedere cu accente alb-negru. Meniul cuprinde o selecție de burgers, sandwich-uri, ribs & steaks cu ingrediente proaspete, carnea nefiind niciodată congelată și deasemenea există variante și pentru vegetarieni. Pe lânga burgers deobicei vin și plantele rădăcionase de mai multe sortimente: cartofi mov, dulci, preparați clasic sau în forma de chips.

Atunci când ești în centrul orașului și corpul tău are nevoie de nutrienți iar mintea de bun gust, ai câteva soluții la dispoziție: plasezi o comandă online sau via telefon și în cel mai scurt timp te deplasezi până la Burger Van Bistro pentru a-ți ridica comanda; deasemenea nu greșești cu nimic dacă îțî place sa schimbi câteva cuvinte cu bucătarul maestru în burgers și comanzi direct la el, față în față.

În meniu există salate dar și supa zilei în cazul ilustrat: supa cremă de muștar.

Am încheiat masa cu un desert delicios, prăjitura de morcov. Pentru mai multe informații citiți și Burger Van: the yummy truck.