Tururi ghidate @ Bucharest Art Week 2015

Tururi ghidate @ BAW

Tururi ghidate @ BAW

Tururi ghidate @ Bucharest Art Week 2015
11 – 15 Octombrie, 10:00-20:30

Arta te cheamă! reprezintă o platformă educațională asociată Bucharest Art Week (BAW) – eveniment derulat pentru a doua oară la București, anul acesta între 9 și 16 Octombrie 2015. Prin intermediul platformei educaționale ne propunem să creștem accesibilitatea la întreg fenomenul Bucharest Art Week și să familiarizăm publicul bucureștean în întreaga sa diversitate cu arta contemporană.

Tururile ghidate Bucharest Art Week 2015 – vizitează, cunoaşte, descoperă

Echipa BAW dorește să transforme această săptămână a artei într-o experiență interactivă și distractivă pentru publicul său.
Participarea la tururile ghidate Bucharest Art Week este gratuită și se face exclusiv cu rezervare prealabilă. La cerere turul poate fi în limba engleză.
Rezervări la tel: 0727 270 108 / email: tours.baw@gmail.com.

Tururile ghidate special pentru școli – invaţă interactiv

Programul educațional Arta te cheamă! cuprinde și o parte dedicată copiilor și tinerilor. Participă în programul nostru de introducere în fenomenul artei contemporane cinci școli și licee bucureștene și un număr de aproximativ 200 de elevi care vor parcurge un program complex de învățare.
Datorită modului entuziast în care a fost primit proiectul nostru am extins partea de tururi ghidate realizate special pentru copii.
Acum profesori din București și din țară își pot înscrie elevii/ clasa la un tur ghidat realizat de un ghid special instruit pentru lucrul cu copii. Elevii de gimnaziu sau liceenii vor putea vizita expoziția principală ce are loc în centrul Bucureștiului, la Hanul Gabroveni, vor primi informații despre artă pe înțelesul lor și vor putea avea alaturi de profesorii lor o experință nouă și interactivă de învățare.
Tururile se desfășoară între 10 și 15 octombrie.
Rezervări la tel: 0727 270 108 / email: tours.baw@gmail.com
și se fac exclusiv de către profesori și diriginți, care vor trebui să își însoțească elevii.
Orele între care au loc tururile elevilor se stabilesc de comun acord cu profesorii.

ENGLISH:

Bucharest Art Week guided tours – visit, know more, discover Bucharest city

Be a part of Bucharest Art Week and participate to the guided tours all over Bucharest. 5 days of contemporary art, of performance art, open galleries, a way to experience Bucharest different from the rest. To reserve your spot (48h in advance) call 0727 270 108 or e-mail: tours.baw@gmail.com.

Pentru programul complet al tururilor: http://bucharestartweek.eu/?page_id=1893.
Pagina Arta te cheamă: https://www.facebook.com/Artatecheama

Leave a reply (we review all comments)