HipTrip Film Festival @ Cinema Eforie & Union

Hiptrip 2015

Hiptrip 2015

HipTrip Film Festival @ Cinema Eforie & Union
8 – 11 Octombrie

HipTrip Film Festival este primul festival din România dedicat filmelor de călătorie. Cea de-a doua ediție a evenimentului va avea loc între 8 şi 11 octombrie, la Cinema Union şi Cinema Eforie.

Pe durata a patru zile, vei avea parte de proiecţii de filme artistice şi documentare tematice şi vei intra în contact cu profesionişti din domeniile de travel, cinematografie şi blogging de călătorie, prin intermediul atelierelor pe care le-am pregătit.

HipTrip Travel Film Festival este dedicat tuturor celor care vor să evadeze din cotidian, pasionaţilor de aventură care au simţit bucuria descoperirii a noi locuri şi culturi şi sunt în căutare de cărări de bătut, fie ele convenţionale sau nu. Ne dorim ca prin acest festival să te motivăm să îţi faci bagajul, să aduni hărţi şi să pregăteşti planul de plecare. De aceea, îţi vom aduce aproape oameni care să îţi povestească despre sentimentul de libertate pe care ţi-l dă fiecare călătorie, exploratori şi specialişti nu doar din România, ci şi din afara ei. În plus, îţi propunem o selecţie variată de filme, care să răspundă curiozităţii atât pasionaţilor de city break-uri, cât şi abililor exploratori.

Programul complet aici.

Secțiunea „Focus: India” aduce la București șase filme cu și despre India, una dintre țările pentru care românii prezintă un interes tot mai crescut în ultimii ani, propunând și un concept inedit de prezentare a unei destinații de călătorie

Secțiunea „Exploratorii” reunește filme cu și despre oamenii care lasă în urmă marile capitale ale lumii și se aventurează pe căi mai puțin umblate – fie pentru că doresc să se regăsească, fie pentru că pur și simplu vor să descopere localnicii și obiceiurile acestora.

5 scurtmetraje și două documentare românești au fost incluse în selecția HipTrip Travel Film Festival de anul acesta.

HipTrip Travel Film Festival îți aduce aproape eroii câtorva dintre filmele ce rulează în festival, pentru a afla direct de la ei poveștile impresionante. Cele două workshopuri, cu și despre călătorii, se vor desfașura într-un spațiu născut din pasiunea pentru travel, la restaurantul Vivolis Flavors, sâmbătă, 10 octombrie, cu începere de la orele 13:00. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe www.hiptrip.ro.

Pentru update-uri şi informaţii proaspete, urmăreşte pagina de Facebook HipTrip Travel Film Festival.

fb event

1 thought on “HipTrip Film Festival @ Cinema Eforie & Union”

  1. Pingback: Golden Ticket W71 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)