Been there liked that: Deschiderea MadPiano

BTLT: Deschiderea Madpiano

BTLT: Deschiderea Madpiano

Săptămâna trecută s-a deschis un nou magazin de viniluri în București. După o existență online de mai puțin de 2 ani, MadPiano a reușit să facă trecerea de la mediul virtual la cel real și a marcat evenimentul cum se cuvine, cu o inaugurare de 3 zile și 3 nopți.

Povestea MadPiano a început în Februarie 2014, când Bogdan Dumitriu și Bogdan Bălănică au decis să își ducă pasiunea pentru vinyl la un alt nivel și au lansat magazinul online și un pop-up concept store temporar, în cadrul expoziției VIZIONNATURA de la Galeria IX. Legătura cu spațiul alternativ de pe Aviatorilor nr. 9 a fost apoi dublată de o prietenie fructuoasă cu Sonus Discis, iar seria petrecerilor MadPiano a luat treptat amploare, cu invitați precum Vlad Dinu, Charlie, Suciu, Bonbon, Romansoff și Crihan.

MadPiano x Open Minds

Open Minds

Open Minds, 1st floor

MadPiano a continuat să împartă muzică bună și să-și facă prieteni, iar cea mai recentă colaborare i-a adus în punctul în care visau de la început să ajungă: pe 23 Septembrie s-a deschis oficial și magazinul fizic, la etajul 1 al sediului Open Minds de pe strada Luigi Cazzavillan nr. 12.

Enter MadPiano

Testing

Magazinul MadPiano

Locul ne-a adus aminte instantaneu de celebrul Hard Wax din Berlin, de la casa scării la pereții plini de discuri și până la mobilierul din paleți de lemn. În stocul generos am găsit atât discuri noi, cât și second hand, dar păstrate în stare foarte bună, aduse din toată Europa. Magazinul stă bine și la capitolul diversitate: techno, house, funk, deep house și o selecție de hip-hop și bunătăți pentru bass lovers.

SH selection

Friends @ play

Evenimentul de deschidere i-a adus la platane pe DJ-ii care au animat petrecerile MadPiano și apropiați ai record store-ului. Sesiunile de crate digging ale primilor vizitatori au fost acompaniate de seturi spontane și jucăușe ale unor artiști precum Paul Popa, Charlie, Melodie sau Ciresharii, iar balconul spațios și colorat a fost locul perfect de savurat prăjituri. Am și plecat acasă cu un disc plin de zvâc care să ne înveselească zilele ploioase.

Cu un început atât de plăcut, suntem convinși că MadPiano va deveni un punct de referință pe harta Bucureștiului alternativ și așteptăm cu drag următoarele lor evenimente. Vouă cum vi s-a părut?

MadPiano

2 thoughts on “Been there liked that: Deschiderea MadPiano”

  1. Pingback: BTLT: Best of 2015 | Feeder.ro

  2. Pingback: 10 locuri interesante din București de văzut în timpul tău liber | Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)