PLUM Festival

PLUM Festival

PLUM Festival

PLUM Festival
25 – 26 Septembrie

#PeopleLikeUandMe

House, techno, electro, synthpop, electroclash, tech, deep indietronica, complextro sau EDM. Cand barierele dintre genurile muzicale devin tot mai difuze, iar muzica trece de la pur auditiv la multi-senzorial, “the ultimate party” ajunge sa se defineasca printr-o experienta completa de ritmuri, proiectii video, arhitectura urbana si oameni care simt si danseaza la unison. Aceasta este esenta PLUM, un festival boutique de muzica electronica ce reinventeaza ideea de party, pregatind publicului o experienta complexa: doua zile, doua scene, zone lounge si peste 25 de artisti, totul intr-un decor bucurestean semi-industrial, in care muzica si arhitectura urbana coexista armonios.

PLUM va avea loc in weekendul 25 – 26 septembrie, intr-o locatie noua ce va fi anuntata ulterior, iar line-up-ul primei editii ii include pe DJ Fresh si Breach (pentru prima data in Bucuresti), Digitalism si Henrik Schwarz (in premiera in Romania), Miss Kittin, Phaeleh, PillowTalk, Jasper James, Laura Jones, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model si Fouchat. Lista completa de artisti este disponibila pe pagina oficiala a festivalului, www.plumfestival.ro.

Intr-un oras in care existenta sociala se desfasoara intr-un cadru anomic si dezradacinat, in care multe dintre relatiile dintre indivizi sunt impersonale si superficiale, PLUM este creat special pentru #PeopleLikeUandMe, cei pentru care muzica reprezinta much more than sounds. Cei care nu doar asculta, ci simt, vibreaza si traiesc alaturi de prieteni si oameni asemeni lor, creand amintiri si zambete, dincolo de lipsa de profunzime a unor contacte anonime sau relatii pasagere.

Impersonalitatea cadrului urban se aplica nu doar relatiilor dintre indivizi, ci si spatiilor, cladirilor, strazilor pe care de multe ori le ignoram in drumul nostru zilnic. De aceea, PLUM isi propune sa adune la un loc oameni plini de buna-dispozitie si optimism pentru a-i polariza in jurul ideii de reactivare a spatiilor urbane uitate sau chiar evitate, prin intermediul party-ului perfect, in care, pe langa numele sonore din line-up, publicul si ADN-ul locatiei fac parte din main attraction-ul experientei.

Biletele pentru prima editie a PLUM Festival sunt disponibile in numar limitat, pretul in presale fiind de 112 lei plus comisioane, acestea putand fi achizitionate de pe www.eventim.ro/plumfestival si din retelele afiliate.

Leave a reply (we review all comments)