În exil cu Artskul la deal: O zi de Sampling cu Matze @ Muscel, Moroieni

Artskul în exil

Artskul în exil

În exil cu Artskul la deal: O zi de Sampling cu Matze @ Muscel, Moroieni
25 – 27 Septembrie, 20:00

Când chiar Poliția îți face vânt din propria-ți casă închiriată cu lei grei pe strada Paris se cheamă că ești o școală de arte în toată regula.
Când probleme, țup exil în păduri.
Anul ăsta, de Noaptea Caselor #2, te invităm cu noi la casa din deal, cătun Muscel, Dâmbovița, acolo unde, așa cum zicea Vexxatu, “brațu’ lung al legii mă cam pipăie pe șliț”.
Scandalul e la doar două ore depărtare de oraș.
Haiduc va fi cu noi și Matze, tatăl nostru de Sampling, dat mai încet chiar la noi în casă de doi giandarmi cu nume de cod Giani.
Mergem la Muscel să facem ce poftim, cât de tare poftim, atât școală de Sampling cât e ziua de lungă, cât și fum de grătar.
De vineri noapte până duminică noapte, două nopți întregi în casa lui Ovidiu, devenită peste noapte cuibul nostru de Noaptea Caselor.
L-am invitat cu noi și pe Artan, acest Ion Creangă al poveștilor despre cenzură în vremea PCR, mare păcălici de forțe de ordine prin subterfugii lingvistice.

Două tipuri de bilete tăiem la poartă:
1) O zi de Sampling cu Matze (sâmbătă) + cazare-n casă la mansardă (două nopți, vineri și sâmbătă) + 4 mese (cu produse din bătătură). 300 lei. 10 locuri disponibile
2) Nicio școală + loc de cort în curte. 30 lei. Locuri fără număr.
Petreceri vineri și sâmbătă incluse-n program.

Scrie-ne la info@artskul.ro pentru înscriere.
În 2012 am făcut școala de vară la Muscel cu Luiza Zan și Matze, check:

Leave a reply (we review all comments)