CONTROL 7 YRS

7yrs of Control

CONTROL 7 YRS
24 – 27 Septembrie, 19:00

24 SEPTEMBRIE
Sala Berlin
NADINE SHAH / FINE IT’S PINK / LADYDUST / LEO
Front Control
MANGO BANGO
Terasa
NEK & PAND3LESCU (Cosmic Beat)

Biletele costa 20 lei si pot fi cumparate online la http://eventbook.ro/event/bilete-control-7-years-nadine-shah-ladydust-club-control sau de la club, la bar.

25 SEPTEMBRIE
Sala Berlin
DEAN BLUNT / RED AXES / KHIDJA / BOGMAN / PHIL COCKS
Front Control
DRAGOS RUSU / SCOROMIDE / TZUC
Terasa
PANTAZICA / BUBU / BOGDAN

Biletele costa 20 lei si pot fi cumparate online la http://eventbook.ro/event/bilete-control-7-years-dean-blunt-red-axes-club-control sau de la club, la bar.

26 SEPTEMBRIE
Sala Berlin
DANIEL MILLER / TORNADO WALLACE / NORMAN REEVES/ PROFET/ LUGER/
Front Control
DISCO SIGARETTA / ROCK DJ
Terasa
GEORGESCU/LEASCU

Biletele costa 20 lei si pot fi cumparate online la http://eventbook.ro/event/bilete-control-7-years-daniel-miller-tornado-club-control sau de la club, la bar.

Încă de la început, in 2008, Control s-a poziționat ca o alternativă la ceea ce se întâmpla deja pe scena muzicală locală, implementând o viziune proprie, originală, bazată pe calitate, pe nou și inedit, explorand zone muzicale mai putin promovate in spatiu autohton.

În cei șapte ani de activitate, Control Club a devenit un trend-setter muzical, construind o mini-scenă muzicală alternativă si a reusit sa pune Bucurestiul pe harta turneelor europene de club ale muzicienilor internationali, gazduind pana acum in jur de 200 de concerte cu artisti de pe toate continentele. In acelasi timp Control-ul a susținut trupele indie romanesti aflate la început de drum, oferindu-le șansa afirmării ulterioare și expunerea de care are nevoie orice debut artistic. A adunat în același loc mai mulți DJi români, conectându-i și oferindu-le oportunitatea dezvoltării într-un mediu profesional. A construit astfel o mini-scenă muzicală aparte, diferită din multe puncte de vedere (estetic, muzical, ca valori) de ceea ce exista deja în București.

În Control se întâmplă întotdeauna ceva – de la concerte cu trupe românești si straine din noul val, până la trupe legendare precum Swans, Psychic TV, Mono, Efterglank, The Soft Moon, Lamb, Stereo MCs, Suuns, muzicieni valoroși precum Sir Richard Bishop, Lydia Lunch sau Blixa Bargeld, improvizatii de jazz si muzica spectrala, de la petreceri cu DJi români până la nopți memorabile cu cei mai inovatori DJi și producători de pe scena electronică internațională (Kassem Mosse, Legowelt, Traxx, Hugo Capablanca, Ron Morelli, Acid Arab, Conforce, Voisky, Terekke, Justus Kohncke), de la piese de teatru până la expoziții și târguri de haine, vinyluri și obiecte vintage, de la performance-uri artistice și până la sesiuni Q & A cu artiști români veterani (Adrian Enescu) și lansări de cărți sau reviste.

Preocupat constant de inovație, Control Club a inițiat de-a lungul timpului mai multe concepte de evenimente, de la petreceri tradiționale (precum Cinco de Mayo) la serile de marți, intitulate Brutus și până la concerte de world music (seria Outer – National). A reprezentat un sprijin esențial și pentru tinerii muzicieni români care nu aveau un loc în care să se dezvolte (de ex proiectul Șamanul Mut al lui Simion Mihai Bogdan). Control este locul pe care l-au ales de-a lungul timpului majoritatea promoterilor și organizatorilor de evenimente de pe scena locală.

Control a acordat întotdeauna o atenție deosebită caracterului original din orice act artistic, filtrând cu discernământ trupele și DJii care să-i treacă pragul, devenind astfel o punte de legătură între mai multe lumi, comunități, categorii sociale, generații diferite, muzicieni din underground și artiști din mainstream. A devenit locul preferat al mai multor artiști români din noul val muzical, al comunităților de street art, al celor interesați de muzică și arte conexe, al intelectualilor și scriitorilor, al turiștilor care descoperă Bucureștiul.

În weekendul 24-27 septembrie 2015, aniversăm 7 ani de concerte și evenimente. Cu ocazia asta redeschidem sala Berlin, renovata integral, cu un sistem nou de sunet, ventilatie si sisteme de climatizare noi.

Povestea continuă.

Leave a reply (we review all comments)