MadPiano Record Shop Grand Opening

MadPiano Grand Opening

MadPiano Grand Opening

MadPiano Record Shop Grand Opening
23 – 25 Septembrie, 12:00-24:00

MadPiano – Big Opening Days!

A trecut mai bine de 1 an de când proiectul MadPiano a luat naştere, timp în care nu am stat deloc. Iar acum, ne-am pus din nou în mişcare!

Prietenii noştri de la Open Minds au fost destul de drăguţi încât să ne ofere primul etaj din hub-ul lor spiritual cu promisiunea ca noi să aranjăm un magazin de viniluri ca la carte. Zis şi făcut!

Astfel, vă invităm cu mic cu mare în cel mai nou record shop din Bucureşti, aproape de centru, dar ferit de aglomeraţie, pe strada Luigi Cazzavillan nr. 12.

Deschidem miercuri la 12:00 cu limonadă, muzică, lume bună şi ne dorim să o ţinem aşa până la 00:00, zilnic până sambata. Iar de luni, intrăm în program normal, deschis de Luni până Vineri între orele 11:00 şi 20:00.

Veţi găsi în magazin muzică electronică numai bună de dansat, de toate genurile şi stilurile, veche şi nouă, atât locală cât şi de peste hotare.

Cutiile noastre conţin în mare parte viniluri SH în stare impecabilă, accesibile oricărui buzunar! Toate discurile sunt atent selectate după gusturile noastre şi păstrate în cea mai bună condiţie.

Totodată, vrem pe această cale să mulţumim tuturor celor care ne-au trecut până acum pragul real sau virtual şi sperăm să ne vedem cu cât mai mulţi dintre voi în noul shop!

Let’s get digging!

fb event

2 thoughts on “MadPiano Record Shop Grand Opening”

  1. Pingback: Been there liked that: Deschiderea MadPiano | Feeder

  2. Pingback: BTLT: ÎnParc @ Terasa Baraka | Feeder

Leave a reply (we review all comments)