BTLT: ÎnParc @ Terasa Baraka

BTLT: ÎnParc @ Terasa Baraka

BTLT: ÎnParc @ Terasa Baraka

Am început weekendul trecut cu o plimbare ÎnParc. Terasa Baraka a fost locul în care am savurat una dintre cele câteva zile extra de vară târzie, în atmosfera light și prietenoasă cu care ne-am obișnuit, animată de RTS.FM și de ritmurile lui Andreiu, Charlie, Costin Rp, Rolf Ono și Voi Cu. Ce a făcut totuși ca ziua să fie deosebită a fost târgul de accesorii și viniluri, care a atras pasionații și curioșii deopotrivă.

Open Minds - haine

Open Minds - skate

Open Minds - accesorii

Open Minds - borsete

Open Minds - Upside Down

Am petrecut multe minute printre rastelurile celor de la Open Minds. Selecția de tricouri, maieuri și hanorace ne-a înveselit instantaneu, iar borsetele de la NOMAD Accessories ne-au pus cu adevărat în dificultate: atâtea culori și modele, pentru fiecare stare de spirit și ocazie de a ieși în oraș. Ne-am bucurat să vedem și produsele celor de la Upside Down, create din bannere stradale de la campanii publicitare, prelate vechi de camion, camere de cauciuc de bicicleta și resturi de materiale textile de la diferite companii.

Andreiu / Charlie / Costin Rp / Rolf Ono / Voi Cu

MadPiano ÎnParc

Crate digging w/ MadPiano

Apoi am plonjat cu entuziasm în cutiile cu viniluri aduse de prietenii de la MadPiano – vești GROZAVE: mâine e marea deschidere a magazinului fizic MadPiano, la etajul 1 al sediului Open Minds de pe strada Luigi Cazzavillan nr. 12. Ne așteaptă 3 zile de limonadă, muzică și lume bună; ne vedem acolo? 🙂

1 thought on “BTLT: ÎnParc @ Terasa Baraka”

  1. Pingback: BTLT: Weekend-uri pe acoperiș | Feeder

Leave a reply (we review all comments)