PIAȚĂ DE WEEKEND – Festival stradal în Timpuri Noi

Piața de Weekend

Piața de Weekend

PIAȚĂ DE WEEKEND – Festival stradal în Timpuri Noi
12 – 13 Septembrie

Asociația Komunitas vă așteaptă în zilele de 12 și 13 septembrie la evenimentul PIAȚĂ DE WEEKEND – Festival stradal în Timpuri Noi, va avea loc în zona pieței sezoniere Dăbuleni din cartierul Timpuri Noi ( intersecția dintre strada Alexandru Vlahuță, strada Dimitrie Anghel și strada Ștefan Octavian Iosif). Piața se va transforma temporar în scenă urbană de activităţi socio-culturale, iar oamenii din cartier (și nu numai) vor putea participa la diverse activități de socializare, creație și educație, oferite gratuit de Asociația Komunitas. Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului Spaţii urbane în acţiune, derulat în prezent de organizație.

Evenimentul comunitar va cuprinde următoarele activități: muzică, ateliere creative pentru copii, paint party (o pictură colectivă realizată de artiști împreună cu cetățenii din cartier), cinematograf în aer liber, atelier de plantat, stand up comedy, atelier de drumming, ateliere de poi, atelier de intervenții urbane pe fotografii, prezentarea proiectului ”Uleiosul”.

Scopul evenimentului este de a activa fosta piață sezonieră Dăbuleni, printr-o serie de acțiuni menite să accentueze potențialul acestui spațiu public care, în momentul de față, este foarte puțin utilizat. În acest sens, urmărim să îi determinăm în special pe locatarii din împrejurimi să folosească astfel de zone într-un mod constructiv și distractiv, contribuind astfel la stimularea spiritului comunitar.

-Sound asigurat de Adnana Sun, Tzuc si Domnu X;
Paint party cu Ortaku, Buzu Buzu & feat. cetățenii din cartier;
Cinematograf în aer liber;
Atelier de plantat cu Laurențiu de la Grădini Comunitare;
-Stand Up Comedy cu Alex Serban;
Drumming session cu Emi;
-Ateliere de poi cu Iulia si Ana;
-Ateliere de pictură cu Măriuca;
Deco semnat cu Sandi;
-Propuneri de intervenții urbane pe fotografii cu Ana Maria Țoni;
-Prezentarea proiectului ”Uleiosul”
-Pe tot parcursul evenimentului: Expozitie de fotografie si planuri istorice despre istoria cartierului Timpuri Noi, coordonata de studioBasar

Accesul este liber.

fb event

Leave a reply (we review all comments)