Black Anonymous Second Edition w/YokoO @ Secret Venue

Anonymous B L A C K

Anonymous B L A C K

Black Anonymous Second Edition w/YokoO @ Secret Venue
11 Septembrie, 00:00

Daca ne gandim la succesul primul eveniment Black Anonymous, cu siguranta multi cititori vor fi cu zambetul pe buze la citirea acestei stiri. Da, cea de-a doua editie Black Anonymous a fost anuntata si il va avea cap de afis pe YokoO, omul din spatele unor track-uri incredibile, care va mixa in premiera in Romania.

In privinta locatiei tot ce va putem spune este ca vi se pregateste ceva de exceptie, insa locatia exacta va fi dezvaluita numai participantilor la eveniment.

YokoO va imparti pupitrul cu Negru, care va fi proaspat intors din colonia Ants, deoarece pe 5 septembrie acesta va mixa in Ibiza in cadrul unui eveniment de mare anvergura  alaturi de Andrea Oliva, Tube & Berger, DJ Sneak si Ilario Alicante.

Lui Negru si lui YokoO li se vor alatura, excentrica Livia Andrei, care reuseste sa impresioneze atat prin look, dar mai ales cu ce se intampla atunci cand mainile ei ating butoanele mixerelor, si unul dintre cei mai noi artistii al agentiei Anonymous, Alex Dutu.

Biletele la acest eveniment se vor vinde in avans, pe care le puteti achizitiona de la membrii echipei Anonymous. Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala a evenimentului:

1 thought on “Black Anonymous Second Edition w/YokoO @ Secret Venue”

  1. Pingback: 5 top parties at OFFSónar 2019 • Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)