BTLT: Secret Garden: Connecting the dots

  • by

Secret Garden, Guillaume & the Coutu Dumonts

4 Septembrie Anno Domini ☦, Casa Presei Libere își deschide porțile petnru a găzdui o nouă petrecere din seria Secret Garden. Tema serii a fost “Connecting the dots”.  Într-o gradină din înalta cladire construită după normele de rezistență a lui Mussolini, ne așteptau led-uri colorate și vechiul nostru prieten, sistemul audio Funktion-one, la care au cântat Guillaume & the Coutu Dumonts, Cezar, Dan Andrei și Emi.

Grădina puțin înainte de începerea petrecerii…

Emi

La intrare am găsit expuse o mulțime de mini fotografii Polaroid, realizate de șapte artiști: Cristiana Cott Negoescu, Ioana Cristina Casapu, Dragos Mălăescu, David Burlacu, Adrian Bulboacă, Alice Finichiu și Barna Nemethi. Cum s-a  întunecat puțin, Cote a pornit instalația video iar copacii, cladirea și-au deschis ochii și au început să se unduiască după muzică.

Dreapta sus, Dan Andrei

Petrecerea în sine a fost foarte interactivă în sensul că a venit multă lume cu scopul de a se distra, asculta muzică și dansa. Ținuta dansatorilor pornea de la street-casual până la Jalapeño hot. Am ascultat muzică și dansat până ce am început să prind posturi străine, bine că înainte de asta am filmat ceva care poate descrie mai bine ce nebunie a fost 🙂 Urmează video-ul în stil documentar de durată scurtă și bineînțeles următoarea petrecere din serie; let’s connect the dots!

SaveSave

Leave a reply (we review all comments)