feeder sound 47 mixed by Ciresharii

feeder sound 47 mixed by Ciresharii

feeder sound 47 mixed by Ciresharii

feeder sound 47 mixed by Ciresharii

Pe Cireșarii îi știm din copilărie, din cărțile scrise de Constantin Chiriță. Cu câțiva ani în urmă l-am cunoscut pe George Vișan, care punea muzică cu numele Ciresharii.

Împreună cu Andrei Plus (A+)  colecționează muzică nouă și old school, pe vinyl, pe care cu drag o mixează la Halele Carol sau Control alături de Victhor și Vivi ST. Are câteva emisiuni online pe care le puteți asculta la BucurestiinnoapteMoodyTech.

”Intr-un oras in care predomina ascultarea unor genuri muzicale minimaliste, cu productii relativ noi (anii 2009-2015), un oras in care stilul underground a fost inlocuit cu productii unreleased, Ciresharii va recomanda un set old school, Deephouse, care sa va distraga putin atentia de la genurile de zi cu zi. Auditie placuta!” – Ciresharii

Ciresharii are în prezent o colecție de discuri de prin toate colțurile lumii, din care acum a alcătuit setul pentru feeder sound. A fost alături de noi la feeder insider  party @ Eden. Împreună cu Suciu, ubic și Andrei Plus la feeder Vinyl Session @ Misbits.

Ciresharii: soundcloud // facebook
feeder soundsoundcloud // feeder.ro

SaveSave

2 thoughts on “feeder sound 47 mixed by Ciresharii”

  1. Pingback: feeder insider @ Kube Musette | | Feeder.ro

  2. Pingback: Been there liked that: Deschiderea MadPiano | Feeder

Leave a reply (we review all comments)