Seara de film 08: Goodfellas @ Grădina Floreasca

Seara de film 08

Seara de film 08

Seara de film 08: Goodfellas @ Grădina Floreasca
1 Septembrie, 20:30

O poveste clasica cu gangsteri, in care ne este prezentata povestea unor prieteni din copilarie, care trebuie sa creasca si sa se adapteze unui cartier si unei vieti in care legile mafiei dicteaza mersul lucrurilor.

Seara de film este un nou concept creat de Grădina Floreasca pentru cinefilii cu dor de aer proaspăt, care au ocazia să vizioneze la iarbă verde un film bun în compania pretenilor. Cu filme cult, cool sau culturale, premiate la festivaluri de film din străinătate sau din România, Grădina Floreasca propune prin aceste seri de film o alternativă plină de verdeață la clasica ieșire la film, adăugând la mix atmosfera serenă de pe marginea piscinei, un pahar de vin bun, o apetisantă cină sau un desert plin de șarm.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Patinoarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului, departe de griji și de aglomerație. Cu grădină, terasă, restaurant și piscină, Grădina Floreasca este localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, la umbra copacilor din inima parcului cu același nume.

SINOPSIS – GOODFELLAS
O capodoperă a genului semnată Martin Scorsese. Henry Hill (Ray Liotta) este un gangster de mâna a doua care ia parte la o spargere împreună cu Jimmy Conway (Robert de Niro) şi Tommy De Vito (Joe Pesci). Ultimii doi ajung apoi să devină personaje importante ale Mafiei, în timp ce Henry este afectat de succesul lor. Filmul este inspirat de un caz real şi povestea lui este conturată în jurul lui Henry, mafiotul care îşi vede prietenii urcând pe scara ierarhică a crimei.
(sursa: cinemagia.ro)
Regia: Martin Scorsese
Scenariu: Nicholas Pileggi, Martin Scorsese
Distribuţia: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci, Lorraine Bracco, Paul Sorvino
Producție: 1990, Warner Bros., SUA
Genul: biografic, crima, drama
Durata: 146 minute

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0740.250.360

Leave a reply (we review all comments)